| pitbull_5352 a întrebat:

DEci scuze pentru categorie dar is disperat. Deci sa o iau cu inceputu fac baschet de 2 saptamani si am jucat intr-o zi la scoala cu un coleg acel coleg nu prea imi face placere sa stau cu el dar daca a luat mingea de baschet am jucat cu el si am zis ca eu fac antrenamente de baschet si a venit si el in ziu antrenamentului eu i-am chemat la antrenament pe 2 frati gemeni prietenii mei cei mai buni cu care parintii nu prea is de acord sa fiu prieten deoarece ei fura si au venit la antrenament si gemenii pe care i-am chemat eu si cu acel copil cu care am jucat baschet si gemenii aceia l-au mai chemat pe unu de care nu imi place sa stau de loc cu el eu i-am prezentat pe gemeni la antrenor si au zis ca ii ia si pe ei iar la terminarea antrenamentului am fost suparat ca au venit acei doi copii nu gemeni si tata m-a intrebat ce am si am zis ca au venit singuri nu am zis ca i-am chemat pe gemeni si acum vrea sa mearga vineri la antrenor sa le zica ca fura si sa ii dea afara ce sa fac ca vrea sa-i zica si pe gemeni si antrenoru va zice ca i-am prezentat lui si tata se va supara ca l-am mintit sadcrying(((sadsadsadsad ce sa fac va rog urgent

Răspuns Câştigător
| ghiCIne a răspuns:

Ca sa nu se afle din alta parte, nu mai bine ii spui tu primul adevarul? Cum crezi ca te-ai simti mai bine?

2 răspunsuri:
| Judas6k a răspuns:

învata să scrii.Thx

| pitbull_5352 explică:

Scuze pentru greselile de la scris dar m-am grabit