Nu te panica. Daca o fata nu te mai doreste nu este un capat de tara. Este intr-adevar mai greu pentru noi sa trecem peste despartiri, dar o sa vezi ca lucrurile devin mult mai bune pe masura ce trece timpul.
Nu uita ca atractia nu este o alegere. Daca o fata vrea sa fie langa tine, va face orice pentru asta. Daca nu, atunci te va indeparta prin orice mod.
Nu este geloasa, probabil se comporta asa pentru ca nu o mai interesezi.
Sfatul meu este sa nu pierzi timp si energie in viata cu oamenii pe care nu-i intereseaza de tine.
Vei gasi la un moment dat sigur pe cineva caruia ii va pasa de tine.
Dormi bine, mananca, odihneste-te pentru examenul auto. Nu mai lua legatura cu ea de nici o culoare pana iei proba practica.
Numa la ea imi sta capu... habar nu am ce sa mai fac
Du-te si plimba-te, citeste o carte, odihneste-te. E normal ce simti, dar va trece
Incearca sa te axezi acum pe examen si o sa rezolvi dupa problema cu ea.
Spune-i si ei ca nu vrei sa te certi cu ea ca esti si asa stresat cu ale tale si las-o. Poate totusi va intelege si va fi ok macar pana treci de hopul asta.
Inca nu ai idee cat
Poate ca esti prea insistent cu ea. Nu mai sta pe capul ei si nu-i cere atentie. Indeparteaza-te putin. Lasa-i spatiu. Lasa-o sa se intrebe de ce nu o mai cauti. Poate iti va simti lipsa.
Ori esti barbat; ori coada de matura!? femeile, cu cat sunt mai slabe cu atat sunt mai rele, mai orgolioase, mai pretentioase.
anonim_4396 întreabă: