| mihaicelsfant a întrebat:

Deci simt ca mor! Dupa cat am tinut la iubita mea mi-a dovedit ca nu ma iubeste. Ea mi-a interzis multe lucri. Nho o inteleg ca este ff geloasatongue i-am zis azi daca e sa-i pese de mine sa ma sune( primul lucru ce i-am cerut si eu). Mi-a zis sa o las dracu in pace ca se grabeste undeva. Nu am mai zis nimic, cred ca o sa ne despartim. Faza e ca eu maine am si examenul auto practic si acum nu sunt in stare de nimic. Vreau niste sfaturi va rog

Răspuns Apreciat de Editori
| Doja a răspuns:

Nu te panica. Daca o fata nu te mai doreste nu este un capat de tara. Este intr-adevar mai greu pentru noi sa trecem peste despartiri, dar o sa vezi ca lucrurile devin mult mai bune pe masura ce trece timpul.

Nu uita ca atractia nu este o alegere. Daca o fata vrea sa fie langa tine, va face orice pentru asta. Daca nu, atunci te va indeparta prin orice mod.

Nu este geloasa, probabil se comporta asa pentru ca nu o mai interesezi.

Sfatul meu este sa nu pierzi timp si energie in viata cu oamenii pe care nu-i intereseaza de tine.

Vei gasi la un moment dat sigur pe cineva caruia ii va pasa de tine.

Dormi bine, mananca, odihneste-te pentru examenul auto. Nu mai lua legatura cu ea de nici o culoare pana iei proba practica.

| mihaicelsfant explică:

Numa la ea imi sta capu... habar nu am ce sa mai facsad

| Doja a răspuns:

Du-te si plimba-te, citeste o carte, odihneste-te. E normal ce simti, dar va trece

3 răspunsuri:
| Freya1 a răspuns:

Incearca sa te axezi acum pe examen si o sa rezolvi dupa problema cu ea.
Spune-i si ei ca nu vrei sa te certi cu ea ca esti si asa stresat cu ale tale si las-o. Poate totusi va intelege si va fi ok macar pana treci de hopul asta.

| Lioana a răspuns:

La cum vorbeste cu tine ma mir ca ai iubit-o.

| mihaicelsfant explică (pentru Lioana):

Inca nu ai idee cattongue

| Lioana a răspuns (pentru mihaicelsfant):

Poate ca esti prea insistent cu ea. Nu mai sta pe capul ei si nu-i cere atentie. Indeparteaza-te putin. Lasa-i spatiu. Lasa-o sa se intrebe de ce nu o mai cauti. Poate iti va simti lipsa.

| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns:

Ori esti barbat; ori coada de matura!? femeile, cu cat sunt mai slabe cu atat sunt mai rele, mai orgolioase, mai pretentioase.