anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci stiu niste fete didi (diana), dedee (daiana) si deiiu (deiia) cu care am fost prietena pe rand acu cateva saptamani (stiu ca au porecle cam ciudate). acum sunt un grup si sunt cam fitoase. nu stiu de ce, inainte nu erau asa, erau de treaba, dar de cand s-au facut un grup, se comporta urat cu mine. ce au ele in comun toate trei, care ma implica si pe mine, e faptul ca am fost prietene pe rand cu toate, dar in perioade diferite (adica nu deodata). dar nu am fost chiar prietene "prietene" ( adica foarte bune), pentru ca nu ne-am declarat niciodata cele mai bune prietene, ci doar stateam una cu alta. ce era insa mai ciudat era faptul ca (asta s-o petrecut anul asta), deci pe la inceput semestrului stateam cu prietena mea cea mai buna actuala (dar ea chiar e cea mai buna), daria, si cand ne-am certat o venit didi la mine, care presupun ca vroia sa nu stea singura pentru ca se certase cu alta fata, si am stat cu ea vreme de vreo cateva zile, iar cand o terminat cu mine (eu oricum nu vroiam sa fiu prietena cu ea, dar am continuat cand am vazut ca daria credea ca vreau sa-i fac in ciuda, asa ca o facut si ea asta cu dedee, si nu ne-am mai impacat), vroiam sa ma intorc la daria, dar se inbolnavise si n-o mai venit la scoala o saptamana. in timpul asta eu am stat cu dedee, iar dupa, cand o vazut ca are o varianta mai buna, se duse la didi, care iarasi nu avea pe cineva care sa-i predomine timpul de la scoala. ca dedee se certase si ea cu o alta fata, si de aia o mers la daria atunci. oricum, atunci am inceput sa stau cu deiiu, care culmea ca tocmai ramasese si ea singura. iar cand daria se intoarse la scoala, n-am mai stat cu deiiu si ea s-o dus cu didi si dedee. ele oricum erau dinainte populare, dar eu zic ca le sta mai bine impreuna toate (avand in vedere si numele lor). oricum ele erau prietene si inainte. si nu regret ca am stat cu ele trei, pentru ca la noi asa ii, nu e mare lucru daca stam cateva zile cu altcineva, numa asa ca sa nu stam singuri. dar problema e ca acum is cam fitoase, si culmea, nu stiu de ce, dar eu sunt pe "lista lor neagra". nu au avut niciodata ceva cu mine si nu ne-am certat. si nu cred ca ele gandesc ca le-am folosit, pentru ca la noi toata lumea sta pur si simplu cu altii si nu prea sunt prietenii stranse. si nu vreau sa credeti ca eu sunt genul care tot timpul sta cu altii, pentru ca chiar nu sunt. oricum, nu stiu de ce se comporta rautacios cu mine, deci spuneti-mi parerea voastra si ce trebuie sa fac. multumesc ca ati citit pana la capat, dau funda!

Răspuns Câştigător
| sunshine2601 a răspuns:

Foarte probabil au motive sa te invidieze. Ar trebui sa fi fericita cu tu ai o prietena buna si ele nu, pentru ca asa-zisa prietenie intre ele e una de convenienta. Sunt convinsa ca nimeni nu le simpatizeaza cu adevarat si vor sa dea impresia ca ele sunt cele care ii indeparteaza pe altii si nu invers. Oricum, nu ai nevoie de prietenia lor; nu ai nimic bun de invatat de la ele, poate ca mai tarziu o sa-ti dai si tu seama. Presupun ca esti la liceu (dupa data nasterii). O sa vezi ca dupa ce o sa termini probabil ca nu o sa mai auzi niciodata de ele, asa ca nu te mai agita inutil.

4 răspunsuri:
| Céline7 a răspuns:

Ar trebui sa le eviti si sa gasesti o fata de treaba care nu se va alatura grupului!

| Ella a răspuns:

Astea sunt copilarii...Si totusi cum poti numi o prietena ca este fff buna, daca vrei sa ii faci in ciuda ca stai cu nu stiu cine si invers.Eu stiu ca 2 prietene fffff bune cum zici tu, nu fac lucruri din astea...Nu te complica prea mult, deoarece atunci cand veti fi mai mari si va veti aduce aminte, sigur veti rade de "prostiile" astea.

| XDarkAngel a răspuns (pentru Ella):

Nu, dar, ai inteles putin gresit. Adica, nu stiu daca vroia neaparat sa-mi faca in ciuda atunci, dar am avut un motiv destul de mare pentru a sta certate, si nu prea iti convine sa stai singur. iar cand eu stateam cu didi, ea statea de dedee. dar oricum ne-am impacat si ea chiar e o prietena "fffff" buna cum zici tu. dar oricum ai dreptate ca sunt copilarii chestile astea, poate pare necredibil dar suntem mai mari decat parem. treaba ii ca totusi, indiferent de varsta, nu iti convine cand cineva se tot ia de tine atunci cand ai o fire ca a mea.

| angelBlack00 a răspuns:

Eu zic ca ti-o faci pr buna pe daria si sa le lasi pe alea. si eu am fost intr-o situatie asemanatoare si am lasat fitoasele in pacebig grin