Foarte probabil au motive sa te invidieze. Ar trebui sa fi fericita cu tu ai o prietena buna si ele nu, pentru ca asa-zisa prietenie intre ele e una de convenienta. Sunt convinsa ca nimeni nu le simpatizeaza cu adevarat si vor sa dea impresia ca ele sunt cele care ii indeparteaza pe altii si nu invers. Oricum, nu ai nevoie de prietenia lor; nu ai nimic bun de invatat de la ele, poate ca mai tarziu o sa-ti dai si tu seama. Presupun ca esti la liceu (dupa data nasterii). O sa vezi ca dupa ce o sa termini probabil ca nu o sa mai auzi niciodata de ele, asa ca nu te mai agita inutil.
Ar trebui sa le eviti si sa gasesti o fata de treaba care nu se va alatura grupului!
Astea sunt copilarii...Si totusi cum poti numi o prietena ca este fff buna, daca vrei sa ii faci in ciuda ca stai cu nu stiu cine si invers.Eu stiu ca 2 prietene fffff bune cum zici tu, nu fac lucruri din astea...Nu te complica prea mult, deoarece atunci cand veti fi mai mari si va veti aduce aminte, sigur veti rade de "prostiile" astea.
Nu, dar, ai inteles putin gresit. Adica, nu stiu daca vroia neaparat sa-mi faca in ciuda atunci, dar am avut un motiv destul de mare pentru a sta certate, si nu prea iti convine sa stai singur. iar cand eu stateam cu didi, ea statea de dedee. dar oricum ne-am impacat si ea chiar e o prietena "fffff" buna cum zici tu. dar oricum ai dreptate ca sunt copilarii chestile astea, poate pare necredibil dar suntem mai mari decat parem. treaba ii ca totusi, indiferent de varsta, nu iti convine cand cineva se tot ia de tine atunci cand ai o fire ca a mea.
Eu zic ca ti-o faci pr buna pe daria si sa le lasi pe alea. si eu am fost intr-o situatie asemanatoare si am lasat fitoasele in pace