anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci sunt baiat am 13 ani si as vrea sa incep sa ma fac cu oja neagra a mei nu is de acord da cum nu is parinti dinaia retarzi as vrea sa port o discutie cu ei ce as putea sa le zic cum sa le zic sa ii conving? Ada si vreau sa ma fac si cu rimel...

37 răspunsuri:
| 123098lolol a răspuns:

Deci esti emo? Daca vrei sa vorbesti cu un baiat emo care se face cu rimel si oja neagra da-mi un mesaj ca sa-ti dau ID lui... El si-a convins parintii. :-D

| 123098lolol a răspuns:

Deci esti emo? Daca vrei sa vorbesti cu un baiat emo care si-a convins parintii sa-l lase sa se faca cu rimel si oja neagra da-mi un mesaj ca sa-ti dau ID lui si sa vorbesti cu el... Te poate ajuta:-D

| 123098lolol a răspuns:

Deci esti emo? Daca vrei sa vorbesti cu un baiat emo care si-a convins parintii sa-l lase sa se faca cu rimel si cu oja neagra da-mi un mesaj ca sa-ti dau id... Te va ajuta:-D

Răspuns utilizator avertizat
| mimi_8903 a răspuns:

Explica-le ca asta fac copiii din gupul tau si ca asta iti doresti cu adevarat. Incearca sa negociezi cu ei sa t lase sa faci aceste lucruri sa le oferi ceva in schimb un favor.

| rocse3xd a răspuns:

Fi atent cam asa ai putea incepe discutia ca tie iti place stilul acesta1 Dar sa nu se ajunga la sinucideri sau alte banalitatsy din astea! Emo de multe ori vor sa iasa in evidentsa ca sunt mai deosebitsy de ceilaltsy! E alegerea ta cu unghiile negre si rimelul negru pe la ochi etc... Doar fara banalitatsy! Emo adevaratsy nu se sinucid aia care se sinucid is niste copii cu probleme! Probleme de familie, copii parasiti de parinti etc... Si eu nu cred ca ai asemenea probleme cu parinti tai chiar uh ai ziso ca sunt ca lumea deci ai grija de uh!

| noname_2321 a răspuns:

Fratilor dar mai incet cu vorbele astea are doar 13 ce Einstein credeti ca e? Voi erati cred ca tare destepti la 13 ani nu? asta sunt vremurile lui voi cand erati mici nu aveati tendinte mai moderne ca parinti vostri? Cred ca ar trebui sa vorbesti cu ei despre asta. Oricum si parerea lor conteaza mult