Stai! Mi s-a oprit logica. Tu la 23 de ani vorbesti asa? Scrii asa? Te comporti asa, c-un barbat in toata firea, despre care mai stii ca-i si fustangiu?
Ce sa mai zic? Ingerule, nu-mi da te rog o fata. Ca ti-o dau s-o educi tu.
Te vrea doar la pat, iar tu pe el la fel atat timp cat spui ca nu vrei sa existe sentimente. Ce e cu atat ipocrizie?
In primul rand nu pune suflet cand observi neincrederea lui fata de tine. Incearca sa comunici cu el, sa-ti exprimi sincer sentimentele tale fata de el. Ca sa faci pe cineva sa se schimba trebuie sa-i zici daca te face sa suferi.
Pe scurt - nu ne dorim o relatie oficiala, nu are incredere in mine, crede ca il mint, burlac, fustangiu, nu vreau sa pun suflet in relatie-.Deci...ce mai cauti sa pui intrebari, cand rapunsurile le gasesti in postare? Ce te faci? Pai te cam reorientezi...
Da, am citit si cred ca tu esti o fata deosebita si meriti mult mai mult de la viata decat o relatie ca aceasta bazata doar pe sex, si nu iubire si dragoste asa cum isi doreste o femeie la aceasta frumoasa varsta! Si din cate vad voi faceti doar sex nu dragoste! Ce rost are sa fii stresata din cauza acestui individ care se comporta foarte anormal ppentru a fi macar iubitul tau din umbra! Sigur nu te merita, indreaptati atentia spre altcineva care va sti sa te faca fericita si implinita, care sa te iubeasca si aprecieze asa cum meriti! Te rog ai grija de tine, sa ai perte de cele mai fericite sarbatori!****.
Daca te crezi in stare sa fii cea care il schimba, atunci mai stai cu el.Eu zic sa il ignori si tu putin, sa fii distanta asa cum e si el cu tine.Sa il lasi pe el sa te caute.si Sa te abtii si de la alte activitati...
Sincer v-a multumesc pentru sfaturi si eu va urez sarbatori fericite si multa multa iubire ca de asta avem parte cu totii va pup
Cel mai bine ar fi sa iti cauti pe altcineva. Poate cineva mai tanar sau de aceeasi varsta cu tine. Poate ca cei tineri sunt mai imaturi dar poti sa le arati "drumul". Good Luck!