Pfoaii.` Tu sa-l astepti pe el? Adica tu sa astepti dupa un baiat? Mi se pare putin cam "scartait". Adica "se gandeste", si dupa aia in saptamana aia si-o mai gasi pe alta si tu ramai numai cu asteptare. Mi se pare foarte ciudata reactia lui.
Uite, vorbeste cu el, spune-i ca il iubesti si ca esti alaturi de el in toate problemele. Daca sunteti impreuna, o sa treaca peste probleme mai usor. Succes!
Parerea mea este ca ar trebui sa ai incredere in el atunci cand iti zice ca si el are sentimente pentru tine dar trebuie sa il intelegi este acaparat de probleme legate de familia lui si trebuie sa constientizezi ca familia e pe locul intai iar tu il sufoci incerca sa il cauti mai rar pastrati relatia dar la mai distanta insa faceti lucrucri care sa mentina flacara dintre voi aprinsa sper sa reusiti sa va rezolvati problemele
Care ar fi lucruri care ar trebui sa le fac ca sa pastrez flacara dintre noi doi? mi-e frica ca in saptamana asta in care incerc sa nu-l caut sa nu-l pierd.dar ma gandesc ca poate asa o sa-i fie dor de mine si o sa-si dea seama ca are nevoie de mine cum si eu am nevoie de el ce as mai putea face ca sa nu-l pierd?