| AlexDorinel a întrebat:

Deci sunt la un pas de tastatura mecanica,nu stiu ce pot sa mai fac sa -i conving pe parintii mei ca sa imi ia tastatura mecanica si mouse,am grija de ei(le iau pastile cand sunt bolnavi),ii ajut la treburile din curte sau din casa, uneori spal vasele desi sunt baiat dar, nu stiu ce mai pot face. Nu ii intreb daca mi-o cumpara ca o sa zica nu, nu e vorba de bani, ca isi permit cred pe luna sa dea 300 lei pentru dorintele mele fara sa faca sacrificii (sa fiu murdar, sa n-am ce manca). Deci au bani dar.Deci nu imi ziceti sa ii intreb, sa am curaj si din astea, nu merge.Aaa si la scoala am note buna, media 10 in clasa a 7-a fara tras de coada sau pile.Pe merit 100%. Deci sunt dezamagit ce sa mai...Am toate plusurile si nici un motiv sa nu-mi ia si tot nu vor..Sa nu mai amintim ca mi-au si zis ca "daca vrei sa-ti cumpar ceva sa-mi zici imediat, sa nu-ti fie rusine.

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1. 300 de lei poate tie ti se pare putin dar imagineaza-ti cate zile lucra taicatu pentru banii aia?
daca are salariul minim (undeva la 12000) inseamna ca lucra 1 saptamana pentru aia 300 lei.
Ia incearca tu sa lucrii 1 zi. Nu e ca la scoala, stai in banca si freci menta.
Daca ar fi situatia ca tu sa nu ai acces la tehnologii ultra comune : gen: telefon, Pc/laptop Atunci ai avea dreptate.
Apropo : o tastatura de gaming la 300 lei mi se pare exagerata, luand in considerare utilitatea ei. O tastatura normala gasesti si la 30 lei si in mare diferenta consta numai in ledurile alea

| ovidiu123432 a răspuns:

Pentru tine e putin 300 de lei, ca na ai ce manca, ai ce bea dar nu stii cat efort se depunde pentru ca tu sa stai bine mersi, spune-i tatalui tau ca in vacanta sa te ia la munca si o sa vezi dupa, cu siguranta n-o sa te mai plangi si n-o sa fii dezamagit.
Le poti cere de craciun sa-ti cumpere.

| Tudy000 a răspuns:

Vezi si tu ce se intampla pe la craciun si mai amintestele din cand in cand si de unde stii ca o sa zica nu daca ii intrebi, macar ai facut-o? tu zici sa nut-i zicem sa-i intrebi, dar de unde sa stie ce vrei daca tu nu le zici...

| WhatABeautifulDay a răspuns:

Cred ca acum 3 saptamani ai mai intrebat odata asta. Ce esti asa obsedat cu tastatura asta mecanica? Te tii de ea de parca e pocalul de aur. Au zis ai tai ca nu vor, nu vor. La varsta ta mi se pare foarte penibil sa fii asa obsedat cu o porcarie de genul, in viata mai accepta si refuzul.

| comyne a răspuns:

-spre norocul tau VINE CRACIUNUL! Fa o lista cu cateva saptamani inainte de craciun unde sa scrii exact chestia pe care o vrei si dao lor.
-ai putea strange si tu bani ca un copil afacerist(daca parintii iti dau bani la scoala ai putea sa economisesti )
-ai bunici? cred ca din intrebare reiese totul si daca nu : cere bunicilor tai bani moca sau sa iti dea daca ii ajuti cu ceva
-scrie-le un mesaj daca nu vrei sa ii intrebi
-spune-le ca toti colegii tai au si ca ei vorbesc mereu despre asta

P.S. si eu sunt a 7-a si stiu cat de greu e sa iti convingi parintii sa iti ia ceva! Eu acum ma rog de tata sa imi ia pisica,, de craciun,, (chestia cu craciunul mereu functioneaza)

Succes!

| Stefan123x a răspuns:

Mda, se vede ca ai crescut in "puf" pana acum, poate incearca si ei sa fie mai duri cu tine, ceaa ce e foarte bine. Si mai dao in mama ei de tastatura, e buna si aia de la magazinul din colt de 30 lei.

| Edok a răspuns:

Păi,frate, pur si simplu ti-ai raspuns la intrebare,intreaba-i, o sa zică da, e doar o tastatură și un mouse, si se vede c-ai fost copil bun.O sa zică da, CREDE-MĂ.