| JonD a întrebat:

Deci TPU,am o problema,tot vorbesc cu o tipa pe mess,faza e ca vreau sa ii ajung la inimioara, cum as putea? Adica,chiar nu am idee,nu vreau sa ii zic asa in fata,intelegeti voi,prin vorbe,chestii, intelegeti voi laughing

10 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti foarte creativ, spontan,"inteligent" daca ai ajuns sa pui asemenea intrebari...
Vrei sa te invatam cu sa o bagi in pat?!
P.S. "Tara asta se duce in jos, rau de tot!"

| TashaUhm a răspuns:

Vorbeste cu ea depre ce ii place(muzica, filme etc)!
Vorbeste-i frumos, alint-o(de ce nu?)

| 3my098 a răspuns:

Invito la o plimbare, făi complimente cât mai des și o să ințeleagă nu e nevoie să ii mărturisești

| danutyqwe a răspuns:

Bun, 1 la mana cere'i nr de tel. 2inchide mesu si stinge calculatoru. O prietena nu se face pe mess. 3 sun'o si invit'o la o cafea. Fa toate astea si considera faptul ca te insoteste la cafea, un progres. Ceao, o seara buna.

| Melancolică a răspuns:

Dacă tu chiar ţii la acea fată, vorbeşte cu eahappy. Spune-i lucruri frumoase încearcă să o iei cu uşurelul, glumeşte cu ea.
Sfatul meu ar fi să nu-ţi baţi joc de ea dacă o să o faci într-un final să se îndrăgostească de tine.
Baftă!

| adriano26 a răspuns:

Recunoaste ca esti gaywinking

| Eu186958 a răspuns:

Pai daca vorbesti cu ea si poate voribiti de mai mult timp, nu cred ca este vreo problema. scoate-o la un suc ceva, la o plimbare si poate incerci atunci sa ii spui cate ceva: si vreau sa iti spun ceva: SA NU ZICI NICIODATA IN FATA, SI MAI ALES DACA VREI SA II NU II PSUI PRIN VORBE, FA-o PRIN FAPTE < DAR NU AZI TOT MAINE DELOC, IA-o USUREL! :*

| 23Suiram a răspuns:

Deci imi place stilul tau telegrafic. Deci pentru a ajunge la inimioara, te faci chirurg. Deci am zis chirurg nu ginecolog. Deci ce faci tu de fapt? Noi intelegem ce vrei, dar tu nu prea... Deci ma intelegi. Sau nu?

| eneaanamariabiancaandreea a răspuns:

dupa cum imi dau seama tie chiar iti place de ea in cazul asta eu te sfatuesc sa vb deschis cu ea daca o i-ei cu zaharelul s-ar putea sa nu functioneze si sa creada k vrei doar sa iti bati joc de ea fii sincer si ai sa reusesti BAFTA...