anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci ultima menstruatie am avut-o in 26 sept.trebuia sa imi vina in oct...si sunt 21 de zile intarziere, cred ca sunt insarcinata...am toate simptomele, dar acum de dimineata am vazut ca am niste mici sangerari(mai inghegate. )credeti ca este vorba de sangerarile de pe timpul sarcinii din primele luni? sau ca nu sunt insarcinata?

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

E asa de greu sa scrii "pentru dl. dr. Bogdan Doroftei"?

| ShyGirl a răspuns:

Pai daca spui ca ai toate simpotmele. Ai incercat un test de sarcina? Mergi la farmacie, nu e chiar asa scump. Sau ca sa fii mai sigura, mergi la ginecolog. Totusi 21 de zile nu este o perioada scurta. E ceva timp. Si se poate. De asemenea poate fi si o dereglare, insa daca tu stii ca ai intretinut relatii sexuale. Nu stiu exact ce sa-ti zic. Pot doar sa te sfatuiesc sa incerci macar un test de sarcina! Bafta kiss

| lazio9 a răspuns:

Inseamna ca ti-o tragi in draci! jajaja

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

1. Test de sarcina
2. Ginecolog
altceva nu poti face

Abh
| Abh a răspuns:

Poate fi sarcina, poate fi un chist ovarian. Nu poti stii pana cand nu faci un test de sarcina si apoi o ecografie ginecologica. 21de zile de intarziere a menstrei e prea mult, asa ca trebuie sa depistezi cauza.

| Elena_6988 a răspuns:

Pai ia un test de sarcina s-ar putea sa fii insarcinata daca u sti ca ai avut relati sexuale sau consulata un medic asa este cel mai bine.bafta!

| ghinionistul112 a răspuns:

Trebuie sa te duci la un medic ginecolog si iti va da toate informatii privitor la asta, dar mai intai vreau sa te intreb daca esti casatorita? caci Casatoria este binecuvantari de prunci si mantuirea sufletului celui care va face acest pas. In afara casatoriei, copilul este considerat copil stricat dintr-o relatie care nu este unita in casatorie! Asa ca ai mare grija! Dumnezeu pedepseste aceasta fapta care este mai josnica decat face un animal!