La orice actiune pe care o faci, se gaseste cineva care sa fie impotriva ta, si sa te vorbeasca pe la spate, doar ca tu nu sti asta intotdeauna. Niciodata nu vei putea multumi pe toata lumea, si de aceea, tine minte!, e bine sa te gindesti intotdeauna cine ti-e mai apropiat si pe acea persoana sa incerci sa o multumesti. In acest caz, daca voi doi va placeti, de ce sa ti seama de ce zic altii? Mergeti inainte, indiferent de ce zic ceilalti. Si, pentru ca eu cu sotia mea am avut inainte de nunta parte numai de respingeri din partea tuturor, poate ca ar fi mai bine sa afli si experienta prin care am trecut noi cu acel prilej. Poti gasi povestirea intr-un blog, la adresa http://ro.netlog.com/friendly__#/friendly__/blog/blogid=381638&jproxy=3.
Dacă îţi place de el, de ce să nu fi cu el? Ce contează ce spun fetele? Baftă!
Asta imi place mie la toata lumea'
SI eu sunt vorbit pe la spate'
Probabil din simplu fapt ca sunt ciudat'
Dar eu le arat degetelu
Orcum e ceva normal sa se vorbeasca pe la colturi
Tu aratale degetusi iti vezi de treaba'
Poate sunt doar invidioase'=)
Peace ^^
Daca tie iti place de el si el te place, nu mai conteaza restul. Unele fete vorbesc ca sunt invidioase.Nu le baga in seama si fa ce iti spune inima si cum crezi tu ca e mai bine.Combina-te cu el, parerea mea... Te-am pupat!
Cine zice ca fetele ar trebui sa stie ca esti cu el? Ai putea sa nu le zici, il rogi si pe baiat sa nu zica si gata
Si oricum... daca ele incep sa comenteze e clar ca sunt invidioase si nu-ti sunt prietene.
Nu-ti fie frica, e doar gura de ele, sunt invidioase. Nu le lua in seama apoi vei vedea ca se vor intoarce la tine daca iti sunt prietene adevarate .
Cum ai spus tu, ignora-le, nu are niciun rost sa asculti ce spun ele, conteaza fericirea ta si a lui(daca zici ca amandoi va placeti reciproc).
Sper ca te-am ajutat, daca vei reusi in relatia cu el(sanse peste 80%) iti doresc sa fi cat mai fericita alaturi de el.
Ignora ce zic fetele... ignora de fiecare data cand cineva te vorbeste sau iti face diferite faze...
Atata timp cat esti vorbita, inseamna ca iti merge bine :p
Daca el de te place si tu il placi nu mai sta pe ganduri si combinate cu el asta e parerea mea nu conteaza ce zic fetele ele sunt invidioase (intotdeauna am urat tipul asta de oameni ). dar tu fa ce iti zice inima. bafta!
Daca te vorbesc pe la spate nu stiu ce mai discuti cu ele (daca fetele fiind prietenele tale). Daca o prinzi pe una ca te vorbeste pe la spate si rad de tine ori alte chesti de genu asta care sa te faca sa te simti nasol, supnele si tu opinia ta in fata ce crezi depre ele pentru ca vei da dovada de caracter, tu o vei face in fata, nu pe la spate. In ceea ce priveste daca sa te "combini" cu baiatul respectiv sau nu, ramane la aprecierea ta ce simti tu pentru el, cum te intelegi cu el, ce vrei de la el, ori daca iti place de e. Sentimentele nu pot fi inlocuite de niste prietene false. Daca iti sunt prietene te vor accepta cu tot cu el. Barfa in cele mai multe cazuri se produce din invidie, ciuda si rautate.
Cel mai important este ce simti tu si ce vrei tu. Oamenii mereu vor vorbii de rau si vor barfi indiferent de ocazie.(in locul tau mi-as asculta inima si as alege cu cap si suflet)
lol ce legatura au fetele? in toata povestea asta, daca ele il plac si el teo ales pe tine atunci dai batatie, asta in cazul in care e un tip de treaba... daca e vreun bad boy atunci ...cunoastel mai bine si dupa aia actioneaza P. S. baietii rai is de multe ori in realitate mai buni decat cei care is "cuminti"
Pai daca chiar iti place de el cu adevarat ar trebui sa nu-ti fie rusine cu el... ignora pe ceilaltzi daca il placi.
fundita