| marylee a întrebat:

Deci vreau sa ma descarcsadcaci numai pot.Cum pot uita si parintii de ziua tacryingsi nici un la multi ani sa nu primestistraight facedeci m-am saturat sa fiu ca o fantoma.cryingma simt in + peste totstraight facesi cand respir simt ca nu-s eu deci numai potstraight face si mai e ceva ma doare sufletul cand vad ca nu am parinti deschisi ca ma iau peste picior razand de problemele melestraight facemi-e asa greu pana si asa zisi"prieteni"numai pot sa ma asculte simt ca se folosesc de mine de ce eu? si inghitisem atatea pentru ei dmnestraight face numai strainii simt ca ma inteleg ca se opresc din loc pentru a ma asculta...De ce chiar eu?straight facesau de ce toate astea? raspundeti-mi voi pentru ca cine ar trebui nu-i pasa

13 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Chiar nu stiu cum pot uita parintii de ziua unui copil si eu sunt tata si nu am uitat niciodata. Ai atat de multi/multe frati/surori de nu pot tine minte ziua fiecaruia? Este mai bine sa nu pui prea mult la inima asta, poate au si ei necazuri si atunci sunt aplecati mai putin spre problemele tale. Cred ca ar fi bine sa cauti o apropiere de ei, sa-i ajuti dupa puterile tale, sa nu le dai ocazii sa se supere pe tine si atunci precis o sa te aprecieze mai mult. Succes si numai bine!

| Zenithf a răspuns:

Daca esti in "+" pentru oameni, nu uita ca Dumnezeu te iubeste, ca pentru El nu vei fi niciodata in "+". Si raiul este/va fi un loc atat de gol, ca multi aleg calea cea larga... Domnul te vrea pentru El, si El nu te va lasa niciodata singura.
Cauta-L, nu ar trebui sa fie greu sa-L gasesti cand este chiar langa tine. thinking
Domnul fie cu tine!

| Libelle a răspuns:

Imi pare sincer rau
doare sa vezi cand parintii nu te inteleg, dar sa uite de ziua ta...
nu stiu daca exista cuvinte de incrajare pentru ce simti acum, dar iti zic ce imi zic ceilalti mie :fii puternica!
o sa realizeze ei odata si odata ca n e bine ceea ce fac, probabil sunt mult prea preocupati de bani, de servici de sa fie bine incat au uitat de ziua copilului lor, dar asta nu inseamna ca nu te iubesc.
lasa, ca or sa isi dea seama de aceste greseli, speram sa nu fie prea tarziu.
tu nu te mai consuma, incearca sa iti traiesti viata in afara lor, ca si mine.nu prea mai iau in seama ce zic ei, cand stiu ca nu au dreptate si nu ma intelegstraight face
prieteni din-astia falsi gasesti mereu, asta am invatat si eu.
cand ai nevoie de cineva cam toti se evapora...gaseste pe cineva care sa te asclue si sa il asculti, dar ai mare grija cui spui, catre cine te deschizi.
bafta:*

| LuS[z] a răspuns:

Hey revino-ti happy
Inteleg ca iti e greu... Dar totusi trebuie sa-ti faci curaj si sa stai de vorba serios cu ai tai. Poate ca ceva lipseste din toata chestia asta...
Nu te mai necaji ca tot tie o sa iti fie rau.Trebuie sa afli ce se intampla cu adevarat si sa mergi mai departe.Incearca sa nu mai faci sa para o tragedie.happy
Succes!
si LA multi ani! happy

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Daca te referi la data de 15 august; se spune ca nu se zice "la multi ani". ziua de nume se sarbatoreste de Sf Maria Mica, adica pe 8 septembrie.Nici ai mei nu mi-au spus. dar le-am spus:"Nu stiu ce ati auzit voi de aceasta data, dar eu vreau sa mi se zica La multi ani!" si mi-au spuslaughing. Nu mai fi asa de pesimista.Au si ei grijile lor. Apropo La multi ani din partea mea!kiss.

pa, pa.

| IrinaAndreea a răspuns:

Buna! Cand este ziua ta, astazi? Daca da, La multi ani! :* Poate ca parintii tai nu au uitat - mi-e greu sa cred ca ar putea face asta - dar vor sa-ti faca o surpriza si de aceea se prefac ca ar fi uitat sau chiar au avut multe pe cap in ultima vreme, asa se mai intampla uneori. Cea mai buna solutie este sa te calmezi si sa incerci sa afli de la ei de ce se poarta asa cu tine si sa incercati sa ajungeti la un compromis, pentru a nu te mai face sa te simti mereu exclusa. Chiar daca sunt ocupati sau lucreaza mult, incercati macar cateva zile sa plecati undeva sau sa isi ia liber pentru a petrece ceva timp mai mult impreuna, poate asta va va reapropia. Nu trebuie sa disperi, pentru ca la varsta asta problemele parinti - copii sunt foarte frecvente, dar de multe ori se amelioreaza odata cu inaintarea in varsta a copiilor. Totusi, sa nu uitam de comunicare si buna-vointa, care ar trebui sa stea la baza oricarei relatii. Mult succes si incearca sa nu mai fii suparata! big grin

| comansorin a răspuns:

Parintii mei au uitat si ei de ziua mea si m-au pus la treba.Nu inteleg oare nu ma iubesc?

| comansorin a răspuns:

Parintii mei au uitat si ei de ziua mea si acum ma pun la treaba ajutooor!

| petruI a răspuns:

Se mai intampla zine si noua cati ani ai si daca esti fata sau baiat ca iti scriem fiecare ceva frumos da trebuie sa stim si anii si daca esti fata sau baiat :LA multi ani din ce oras esti poate cine e pe acolo te va ajuta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pff m-a durut sufletu` citiind intrebarea ta. nu stiu sincer ce sa-ti raspund. Ce varsta ai? Frati ai? Si cu ei se comporta la fel? Eu zic tu sa mergi la scoala, sa-ti continui studiile (nu ca n-ai face-o)si sa ajungi ceva sa-ti croiesti singura drumul tau. Sti cum se zice ca parintii si vecinii nu ti alegi, dar ei nu stiu daca merita ceva de la tinewinking, sincerhappy. Poate au avut multe pe cap si mna nu stiu ce sa zic... da` rudele tale au venit de ziua ta? Te-au sunat? Off.sad.

P. S:La multi ani sa fi iubita si sa ai grija de tine`! Sa fi cuminteeeeeeeee.:*:*:*:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu credeam ca exist asa ceva straight face desi este posibil daca au multe lucruri pe cap big grin hey...don't be worry :* Daca vrei putem vorbi pe mess...iti trimit mesaj cu idul meu :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mane le zici asa Baaaa Cum dracu ati uitat de ziua mea sa-mi bag pl ce dracu eu cine sunt pentru voi

| purpleice a răspuns:

Doamne foarte urat.incearca sa le explici ca te-a durut f rau din cauza ca nu si-au amintit de ziua ta, si nu numai explica-le ca te doare atitudinea lor fata de tine si ca ai vrea sa-ti inteleaga si tie problemele. daca nu merge ignora-i si poate isi vor da seama ca gresesc.imi pare f rau pentru tine sper sa inteleaga.si LA MULTI ANI!:*