Nu inteleg retinerea ta de a nu recunoaste ca o folosesti cu toate ca tocmai aia faci.E un substrat pe care nu ni-l dezvalui.
Tocmai mi-ai dat certitudinea ca am dreptate.Noapte buna si succes domnisoara in activitatea de deposedare.
Asculta la mine si mai bine ii spui asa : Fata, te rog si eu ceva frumos :$ imi faci si mie cunostinta cu el ca iti fac cinste cu un suc. Daca incerci sa o faci sa-ti faca cunostinta cu acea persoana fara ca ea sa-ti dea seama si sa creada ca o folosesti, nu faci bine. Punete in locu ei si vei vedea ca daca incearca asa ceva cineva cu tine vei intra la banuieli si te vei gandi : Oare ma foloseste?
Mai bine ii zici in fata politicos decat asa te ascuns pentru ca sigur i se va parea ciudat si sigur va crede ca o folosesti :*
Deci vorbesti cu aceasta fata si ii explici aceasta situatie exact cum ne-ai explicat-o si noua pe TPU dar dupa aceea trebuie sa continuati sa fiti prietene pentru ca ea sa nu isi faca o parere proasta despre tine si sa nu ajungi sa fi barfita pe la colturi pentru ca te folosesti de oameni, succes
Ei bine mai bine spune-i ca ai vrea sa faci cunostinta cu acea persoana dar nu uita sa-i multumesti si sa nu se simta prost sa creada ca ai vrea sa o folosesti fa asa astfel incat totul sa iasa bine adica spune-i ca tu nu vrei sa te folosesti de ea si daca ea asa crede cereti scuze si chestii din astea
sper sa primesc fundita
De la inceput iti spun ca persoana pe care o placi cu siguranta stie de sentimentele tale fata de ea! si daca vrai sa faci cunostinta cu acea persoana atunci asa si spune-i. Cind veti iesi data viitoare spune-i sa-ti faca cunostinata cu persoana data mai ales ca ea stie deja se sentimentele tale fata de X, Insa daca pin acum nu ti-a facut cunostinta atunci aceasta prietena posibil sa te placa pe tine si din gelozie sa nu-ti faca cunostinta. succes