| IooMar a întrebat:

Deci vreau sa va zic ca am cunoscut o fata si am ajuns sa vorbesc cu ea si dintr-un impuls i-am zis de cine imi place.Am incredere in ea, nu asta e problema, ea cunoaste bine aceasta persoana, eu as vrea sa ii zic cumva sa imi fac si mie cunostinta cu ea, cu aceasta perosoana, dar nu stiu cum sa fac nu creada ca ma folosesc de ea, pentru ca nu este asa.
Multumesc, funditabatting eyelashes

9 răspunsuri:
| harciog a răspuns:

Ce nu ne spui este ca fetei respective ii place si ei de respectivul.

| harciog a răspuns:

Nu inteleg retinerea ta de a nu recunoaste ca o folosesti cu toate ca tocmai aia faci.E un substrat pe care nu ni-l dezvalui.

| harciog a răspuns:

Tocmai mi-ai dat certitudinea ca am dreptate.Noapte buna si succes domnisoara in activitatea de deposedare.

| EuSiCuMine a răspuns:

Asculta la mine si mai bine ii spui asa : Fata, te rog si eu ceva frumos :$ imi faci si mie cunostinta cu el ca iti fac cinste cu un suc. Daca incerci sa o faci sa-ti faca cunostinta cu acea persoana fara ca ea sa-ti dea seama si sa creada ca o folosesti, nu faci bine. Punete in locu ei si vei vedea ca daca incearca asa ceva cineva cu tine vei intra la banuieli si te vei gandi : Oare ma foloseste?
Mai bine ii zici in fata politicos decat asa te ascuns pentru ca sigur i se va parea ciudat si sigur va crede ca o folosesti :*

| IooMar explică:

"harciog" nu e adevarat!tongue

| IooMar explică:

Nu e adevarat si nu te mai baga daca nu ai inteles despre ce vorbesc!

| vlad9gabriel a răspuns:

Deci vorbesti cu aceasta fata si ii explici aceasta situatie exact cum ne-ai explicat-o si noua pe TPU dar dupa aceea trebuie sa continuati sa fiti prietene pentru ca ea sa nu isi faca o parere proasta despre tine si sa nu ajungi sa fi barfita pe la colturi pentru ca te folosesti de oameni, succes happy

| Issaa a răspuns:

Ei bine mai bine spune-i ca ai vrea sa faci cunostinta cu acea persoana dar nu uita sa-i multumesti si sa nu se simta prost sa creada ca ai vrea sa o folosesti fa asa astfel incat totul sa iasa bine adica spune-i ca tu nu vrei sa te folosesti de ea si daca ea asa crede cereti scuze si chestii din astea

sper sa primesc fundita

| cory_1065 a răspuns:

De la inceput iti spun ca persoana pe care o placi cu siguranta stie de sentimentele tale fata de ea! si daca vrai sa faci cunostinta cu acea persoana atunci asa si spune-i. Cind veti iesi data viitoare spune-i sa-ti faca cunostinata cu persoana data mai ales ca ea stie deja se sentimentele tale fata de X, Insa daca pin acum nu ti-a facut cunostinta atunci aceasta prietena posibil sa te placa pe tine si din gelozie sa nu-ti faca cunostinta. succes