| ByukFns a întrebat:

Deciiiii nu o mai suport e enervanta. Deci sa va explic MAMA mea e enervanta nu o mai supor as vrea sa plec de acasa. Toata ziua are un comportament urat imi vb urat si e aroganta. Tot timpul imi spune in ce sa ma imbrac azi a sunat-o pe diriga ca cica nu ma imbrac gros laughing deci nu mai pot nu o mai supot tota ziua imi spune "Cu mine nu mai ai ce discuta nu ai esti fata mea" nici odata nu ma corecteaza la teme nu o intereseaza imi vb urat. Si nu vrea sa imi cumpere nimic. Nu o mai suport.Mereu sare la mine sa ma bata daca ii zic ceva niciodata nu am voie sa ma machez. Nu am voie sa ies afara din casa.Mam saturat nu mai rezist.Imi spune casunt buna doar sa ma plimb. Tipa toata ziua la mine nu mai pot crying(((( Mai bine nu mai ma nasteam m-am saturat de viata asta

10 răspunsuri:
| milan9 a răspuns:

Trebuie mai întâi să vezi într-adevăr care sunt cauzele certurilor, care sunt motivele stării irascibile a mamei tale. Dacă ţi se datorează şi ţie, atunci ai mai mult de lucrat la acest capitol, la îndeplinirea datoriilor tale familiale… happy

Dar dacă eşti în situaţia de a te simţi cu adevărat nedreptăţită, atunci gândeşte-te că uneori purtăm şi greutăţi şi "sarcini" care nu sunt ale noastre. De vina poate sa fie starea conflictuală din familie, poate o situaţie tensionată de la serviciul ei, de relaţiile dintre soti, poate tine de neîmpliniri sau probleme familiale.

O altă cauză majoră ar putea fi lipsa dialogului, iar în această privinţă atât tu dar şi părinţii tăi (în special mama ta) aveţi nevoie de dialog, de cunoaştere din partea lor cerinţelor vârstei tale (mereu în schimbare).

| BlueViP a răspuns:

Dar ai analizat si comportamentul tau fata de ea? Poate ca are un motiv sa se comporte asa. Tatal tau ce zice?

| ByukFns explică (pentru BlueViP):

Tatal meu... sad sad Nu as vrea sa discut de el...si eu ii vorbesc frumos. ea imi vb urat

| BlueViP a răspuns (pentru ByukFns):

De ce nu vrei sa discuti cu el? Nu crez ca te poate ajuta?

| ByukFns explică (pentru BlueViP):

Poate nu exista crying... MIe greu sa vb de asta...

| BlueViP a răspuns (pentru ByukFns):

Imi pare rau...

| Nyko05 a răspuns:

Eu zic sa discuti cu ea, probabil ca si comportamentul tau are ceva care ea nu agreeaza, poate ca de aceea se si poarta asa cu tine, incearca sa vorbesti cu ea sa va rezolvati problemnele, daca nu atunci poate ca ar fi bine sa mergeti la un psiholog.

| EmmaGema12 a răspuns:

Nu spune asta, eu zic sa discuti cu ea, iar daca nu merge cu frumosul mergeti la un phiholog sa va rezolvati problemele? Cati ani ai?

| ByukFns explică (pentru EmmaGema12):

Am incercat de multe ori sa dicut cu ea... da nu o intereseaza..Pai am 13 ani.