Din cate stiu eu nu exista cuvantul "cadonez".
Poti sa-i faci cadou tatalui tau un set cu stilou, breloc, etc., o sticla de vin, un pulover frumos, o carte, un DVD cu un film sau muzica lui preferata, o poza cu toata familia, un parfum sau simplu:un "Te iubesc" spus din inima, cred eu, poate fi cel mai frumos cadou.
Pai, tot ce vrea un parinte de la copilul lui, este sa fie cuminte si sa-l asculte, sa ia note bune etc. asta stiti si voi. Insa daca tii neaparat sa-i faci un cadou tatalui tau ii poti lua ceva nu foarte scump (asta daca nu stai foarte bine cu banii) si semnificativ, folositor sau simbolic, iar daca stai bine cu banii ai putea sa-i iei ceva ce-i place, gandeste-te ce i-ar place tatalui tau sa primeasca de la tine si ce le place barbatilor in materie de cadouri.
Salut. cadoneazai ceva ce-l caratcerizeaza ( el e marinar ex. un maiou de marinari). dar o alta idee este ca tu sa-i faci o diploma de merit ( fotografie si in mijlocul ei sa fie poza tatalui tau, apoi in toate patru colturi pui cite o foto. ex. era mik, apoi, adolescent, apoi la nunta cu mama ta si la final toata familia inclusiv s buneii daca vrei.
anonim_4396 întreabă: