Un cd cu o prezentare in power point, cu pozele voastre desigur. Ar fi o amintire frumoasa si 4 ever.
Ideea anytei e foarte buna eu zic sa faci un colaj pe calculator cu cele mai frumoase poze cu tine si cu el care le-ati facut in acest an, sa scrii pe poza data cand ati fost pentru prima data impreuna un "te iubec" clasic si simplu intr-un colt si ori sa o pui intr-o rama mare ori mergi la lucruri personalizate in mall si ii rogi pe cei de acolo sa o editeze pe o pernuta in forma de inimioara rosie sper ca te ajuta cu ceva. poate ti-am dat idei:d si eu te rog sa imi lasi un mesaj cu ce i-ai luat deoarece sunt foarte curioasa
Un urs de plus :X:X:X:X:X
Si eu vreau daca nu te sooperi un mesaj cu ce i-ai luat sunt ft ft curios
Iti urez numai succe
O bratara din aur cu tablita si deasupra sa fi initialele voastre, iar pe cealalta parte poti scrie te iubesc.
Hmmm pai eu daca as fi in locul tau as face km asa...as lua o mpoza cu mine si el. editata cu iunimioare nu stiu sau cum iti place tie. o pui pe stik te duci sa ti-o scoata mare mare.si o pui in rama asa frumos ...deci un tablou cu tine si cu el. eventual o editezi si scrii ceva intr-un colt cu orice program vrei.si nu stiu ii mai iei ceva dragut care sa-l caracterizeze. faza cu tabloul o faci doar daca vrei. mie una mi-ar placea sa-mi dea iubit o amintire ceva.pai ce sa zic.succesc mult. popycy dulci si sa-mi lasi un mesaj cand ii iei ca tare curioasa is.ink odata succes. pop :*:*:*
thelowe întreabă:
Torylalala întreabă:
Effy35 întreabă: