Daca el se intretine singur, e serios, tine la tine si va intelegeti inseamna ca ai un mare noroc. Sunt f putini oameni asa in zilele noastre.
De regula cand vrei sa faci un lucru "altfel", chiar daca este pozitiv, te vei lovi de oameni care vor sa te tina in cele vechi... pentru ca sunt obisnuiti cu tine intr-un anume mod si vor sa ramai asa.
Unde au ei dreptate, este ca dragostea, sau mai bine zis indragostitul dureaza putin. Cam 2 ani e media masurata stiintific. Dupa care intervine alt tip de atasament. Dar, din nou, daca ai gasit pe cineva in care ai incredere, cu care te vezi petrecand restul vietii, atunci asta e mai important decat orice.
Pana la sfarsit nu va fi dragoste, dar va fi ceva mai bun.
Atunci cand ai hotarat sa pleci de acasa FARA SA AI PROPRIA TA INDEPENDENTA FINANCIARA, ti-ai asumat si consecintele deciziei luate! Una dintre consecinte, este chiar cea pe care tu singura o mentionezi in postare, respectiv "toti ma iau in bataie de joc "! Asumarea consecintelor este un semn de maturitate!
Asadar, nu te plange, nu spune ca "nu-mi convine"! Fa ce trebuia sa fii facut inainte de decide sa locuiesti impreuna cu iubitul tau : cauta-ti un job! Avand o independenta financiara proprie, imixtiunea celor doua familii nu va mai avea obiect!
p.s. Daca nu stii, iubirea este un sentiment bazat pe respectul fata de propria persoana, pe siguranta de sine si pe cunoasterea reala a celuilalt! Ce respect poti avea fata de propria ta persoana daca esti intretinuta fie de mama ta, fie de partener, fie de familia lui?!
Eu încerc sa-mi găsesc un job însă tinpul nu-mi permite, trebuie sa mă concentrez asupra studiilor fiind ultimul an, e vorba că nu mă jelui, dar am cerut un sfat, parintii mei nu s-au casatorit din dragoste și poate de asta nici nu știu ce înseamnă asta, pentru că ei bunica tot nu i-a permis sa fie cu persoana iubită
Colegiul de Construcții din Chișinău
Sunt și eu un caz ca al tău, părinții mei nu l-au acceptat niciodată, cu toate că acum se prefac că îl iubesc. Din partea părinților lui la fel, nu mă îndrăgesc atât de mult.
Vorba soțului meu "pe ureche intra și pe alta iese!" Suntem de 6 ani împreună și nu ne-a lăsat efectiv ceea ce cred părinții noștri de jumătatea aleasă. Așa și tu, trebuie sa nu mai pui la inimă, sa le zici "da, bine" și tu să îți vezi de relația pe care ți-ai format-o. Dacă va iubiți și vă înțelegeți reciproc, nimic nu mai contează în viață. Ei, părinții, și-au trăit viața, tu mergi mai departe și ignoră vorbele lor. Nu trebuie să te despărți că cineva este împotriva lui!
Succes și fruntea sus!
Studenta in ultimul an, la 19 ani?
Nu crezi ca minciuna ta are picioare scurte?
Se referă la liceu (colegiu).
Colegiu se are in vedere liceu doar că studiile mele sunt bazate mai mult pe profesie, fiind ultimul an trebuie să învăț doar specialitate și să mă pregătesc de diplomă.
Da
Deci tu ai facut un scoala profesionala pana la urma, nici macar nu ai completat liceul.
Eu am obiceiul să spun: "Da, da am înțeles", dar tot ca mine fac. Îi las pe ceilalți să creadă că mă gândesc la sfaturile lor, dar tot ca mine fac.
Rărește discuțiile cu oamenii răi; și când se ivesc astfel de discuții lasă-i pe ei să vorbească până le-o durea gura, și mai zici și tu câte un "da" din când în când.
Voi doi trebuie să trăiți în temere de Dumnezeu; altfel relația voastră nu va rezista.
Daca tu il simti pe el alaturi de tine, daca il simti ca te iubeste, construiti-va viata impreuna. Daca familiile voastre nu va accepta, reduceti interactiunea cu ei si nu ii lasati sa se bage intre voi. Important este ca voi doi sa credeti intr-un viitor impreuna. Nu conteaza situatia lui, intr-o zi va gasi si el ceva mai bun financiar si care sa ii si placa.
Chișinău
La parintii lui?
Stăm la gazdă
Ati facut o alegere buna.
Daca el este de partea ta, mergeti inainte.
Mama ta e doar geloasa pe tine. NU fi toata. Alege ce vrei tu, nu ce vor altii.