| ianaslexfgg a întrebat:

Desi când îmi scrie, imi spune, puiul meu, sau prințesă, chestii bagabontesti, băiatul ăsta de 21 de ani, cred ca imi scrie din plictiseala. Si eu ii raspund. Stă chiar și 3 zile fără să dea vreun semn si totusi imi spune pui. Cum se poate una ca asta?

67 răspunsuri:
| oSalamadra a răspuns:

Vorbește cu mai multe la fete
Și scrie așa doar că poate pica ceva
In locul tau nu mi-aș bate capu cu așa cocalar penibil

| ianaslexfgg explică (pentru oSalamadra):

Stii, nici eu nu imi bat capul. Doar răspundeam, oricum vorbea sec, doar asa bună so cf. Si daca ies la suc, deși el e plecat în străinătate și bine in sept. Nu accept să merg la întâlniri de astea. Doar cu vorba o țineam cu el, dar oricum nu i ceva serios. Nu ii mai raspund, doar o să îi dau vreun like.

Răspuns utilizator avertizat
| ianaslexfgg explică (pentru Avner):

Ia să nu îi mai răspund.

| ianaslexfgg explică (pentru oSalamadra):

O să fac misto de el.

Asa ma gândi și eu. Să fac misto de el. Asa cum mereu fac. Si de asta fac misto. Cam cum sa il iau la mișto? Daca deseara imi da iar bună, eu ce ii zic? După zice cf:?

O fi asa. Nu ma supăr, daca asta poate ca e adevarul deși nu cred, ca și eu fac misto de el. Am mai vorbit cu unu, ala săracul mi-a suportat mistourile 3 luni de zile, și îi ziceam ca e batut de soarta, chestii, dar nu a mai rezistat cu mine.

Nu e ma, nu e adevarat. Nu sunt moartă după el, doamne fereste
Si crede ma ca e adevarat ce spun. Nu e vreo fumusete. Uite, un țăran. Doar că mă enervează asa.
Hai ca leșin, Daaa! Parca eu nu știu că nu îmi zice numai mie,, puiu ' sau chestii. Stiu și eu cata minciună au băieții in ei. Si el cică nu a mai avut relatie serioasa. O să îmi fac un cont fals să vb cu el de acolo

Asta nu e cautat, dar e băiat. Fecior
Dar nu imi pun nici eu minte cu el. Poate ca raman vrăjită de cuvinte, dar știu esența lor și interesul

Mi-a dat bună, ii dedei si eu, îmi zise cf, eu il întrebai cat face 5 ori 8, zise dar prea greu, ca 40. Ii zisei ca imi conjuge verbul,, a avea,, dar zise ca nu poate si ca nici nu il intereseaza. Imi scrise,, voiam,, si in loc de,, altceva,,, imi scrie,, al ceva,, ii zisei scurt si la obiect. : la revedere, monsieur! Si mi-a dat un like. Ii spusei să nu îmi mai dea nici mesaje.

Asa e ca voi fi tot timpul cu unul mai mare, asa e si ideal. Dar cu asta o Terminai, ii spusei să nu îmi mai dea mesaje, nu văzusi ce iti scrisei? Scrisei conversatia. Sa ma lase naiba in pace. Îndrăgostită nu sunt
.Si sa fi continuat cu el, deși nu era de nasul meu, nu era bine pentru mine, pentru că aș fi fost geloasa.
Probabil nu îmi va mai scrie.
Dar dacă o mai face, nu stiu ce sa ii mai zic.

| DoarBogdan a răspuns (pentru ianaslexfgg):

Pai daca zici ca nu iti bati capul... de ce pui numai intrebari despre el? thinking

| Freya1 a răspuns:

Stiu si eu genul asta de copii (ca nu sunt barbati) imaturi ce se plictisesc si tind sa se de-a mari cu cuceririle lor.
Asa ca mai bine l-ai bloca, până nu se înțelese vorba si poate iese ceva urat.

| OldSoul a răspuns:

In alea 3 zile in care sta fara sa dea vreun semn nu te-ai gandit sa-i dai tu mesaj?
Poate asta asteapta si el.

| Lukasssz a răspuns:

De ce iti pasa asa de mult?

| Superior a răspuns:

Nu-ti permita timpul, pui.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai cum se poate? Misca degetu si scrie aberatiile alea cu 0 efort

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dai SEEN, nu ii mai răspunde, e pierdere de timp, nu sunteți pe aceeași frecventa, nu va potriviți deloc dacă îți scrie câteva cuvinte. Sincer pare a fi limitat, monoton în discuții, anost. În locul tău nici nu mi-aș bate capul cu el sincer.

| ianaslexfgg explică (pentru anonim_4396):

Asa e ca e limitat rau de tot. O să îi răspund mai la mișto. Il intreb din tabla înmulțirii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu înțeleg de ce continui să mai vorbești cu el. Pentru genul ăsta de persoane e un fleac să folosească astfel de apelative. Le folosesc doar ca să te vrăjească.

Si eu sa fac misto de ei. Il intreb daca stie sa conjuge verbul,, a avea"

| anonim_4396 a răspuns (pentru ianaslexfgg):

Nu cred că e o idee buna să faci mișto de el dacă locuiește în apropiere de tine. Nu știi ce îi poate capul. Caută să vorbești cu persoane de nivelul tău. Mai bine citești ceva, te uiți la ceva educativ, ieși pe afară decât să îți pierzi timpul cu astfel de persoane. Chiar dacă nu ai cu cine vorbi, e o irosire de timp ceea ce faci tu.

Citesc, dar de, daca ma intreaba omul.

Nu ești obligată să îi răspunzi! O să vezi tu când o să mai crești și o să te trezești cu zeci de mesaje de la persoane de acest fel. Îți pierzi timpul și energia vorbind cu toți? Să îi răspunzi e normal prima dată, dar nu are rost să continui dacă vezi că nu sunteți pe aceeași lungime de undă.

Păi asta e ca ma enervează ca imi da mesaje, si vreau treptat să îi spun sa nu îmi mai dea. Pentru că nu suport gândul să îmi dea cineva mesaj si sa nu ii raspund. Deși ei suporta. Imi dete acum un,, bună,,, acum 5 minute. Ii dedei si eu,, noapte bună,, dar nu se mai uită la mesaj de 5 minute. Eh, las ca nici eu nu mă mai uit până maine.

Taiei creaca direct ca să nu te mai ia de fraieră. Nu ai de ce să te simți prost dacă ești directă și îi spui că nu îți plac anumite lucruri. Eu mereu i-am tras de mânecuță pe cei cu care am vorbit când am văzut că e ceva în neregulă. Dacă e un băiat ca lumea va știi să comunice astfel încât să îți dea un motiv credibil și să găsiți o soluție.

E limitat de altfel. Imi mai dete după 20 de minute, el fiind activ în timpul asta, Dar lăsându-mi seen, imi scrie,, cf" fără nici nu semn de întrebare

| GraniniCuPiersica a răspuns:

Puiu meu ))))

ăla te vede ca pe un meniu KFS ai grijă

| ianaslexfgg explică (pentru GraniniCuPiersica):

Am încheiat-o cu el.
Cam toți te văd asa in ziua de azi
Ma uit la fetele de vârsta mea cu aia de 24, 25
Se mai si postează. Se anunță, că vai ce se iubesc

| GraniniCuPiersica a răspuns (pentru ianaslexfgg):

Bravo ți-e succes in viața

Sa speram!

Dacă speri și aștepți de sus îți spun eu de acum așteptata mult și mai spera mult și bine îmi pare rău câți spun asta dar Realitatea asta este muncește pentru tot ce-ți dorești in viața numai bine

Muncesc si nu îmi fac singura dreptate, vine de la cel de sus.
Multumesc, o zi bună!

Succes

| Cristina12387 a răspuns:

Ai putea sa-l intrebi de ce raspunde asa de greu si daca raspunsul lui nu e unul bun (cel mai probabil nu e) ai putea ulterior, in urmatoarea conversatie cu el, sa-i povestesti despre un tip de care iti place si sa ii ceri sfaturi despre cum sa ii atragi atentia respectivului. Vezi cum raspunde.

| ianaslexfgg explică (pentru Cristina12387):

Adică să văd dacă e gelos? Adevarul e ca acum imi place de fostul cu care am vb. De acesta nou nu îmi place

| Cristina12387 a răspuns (pentru ianaslexfgg):

Da, la asta ma refeream, sa vezi daca e gelos, dar daca nu iti mai place de el atunci nu mai conteaza.

| ianaslexfgg explică (pentru Cristina12387):

I am dat cu flit pedofilului. Am încheiat cu el

| Adolf8 a răspuns:

Pai parcă până amu era totul o joacă chiar tu ai spus asta. "Vorbesc cu un băiat, dar tot asa pentru mine e o joacă, nu vreau nimic. Are 21 de ani, este cam prostut. Să rămână totul o joacă, nu lua în serios.

| ianaslexfgg explică (pentru Adolf8):

Nu o iau serios, deloc, dar mna, caracterul asta al lui...

| ianaslexfgg explică:

Și eu în capul tău. Ca sa nu zici ca sunt nesimtita