| ianaslexfgg a întrebat:

Desi când îmi scrie, imi spune, puiul meu, sau prințesă, chestii bagabontesti, băiatul ăsta de 21 de ani, cred ca imi scrie din plictiseala. Si eu ii raspund. Stă chiar și 3 zile fără să dea vreun semn si totusi imi spune pui. Cum se poate una ca asta?

67 răspunsuri:
| ianaslexfgg explică (pentru anonim_4396):

Păi asta e ca ma enervează ca imi da mesaje, si vreau treptat să îi spun sa nu îmi mai dea. Pentru că nu suport gândul să îmi dea cineva mesaj si sa nu ii raspund. Deși ei suporta. Imi dete acum un,, bună,,, acum 5 minute. Ii dedei si eu,, noapte bună,, dar nu se mai uită la mesaj de 5 minute. Eh, las ca nici eu nu mă mai uit până maine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru ianaslexfgg):

Taiei creaca direct ca să nu te mai ia de fraieră. Nu ai de ce să te simți prost dacă ești directă și îi spui că nu îți plac anumite lucruri. Eu mereu i-am tras de mânecuță pe cei cu care am vorbit când am văzut că e ceva în neregulă. Dacă e un băiat ca lumea va știi să comunice astfel încât să îți dea un motiv credibil și să găsiți o soluție.

| ianaslexfgg explică (pentru anonim_4396):

E limitat de altfel. Imi mai dete după 20 de minute, el fiind activ în timpul asta, Dar lăsându-mi seen, imi scrie,, cf" fără nici nu semn de întrebare

| ianaslexfgg explică (pentru Avner):

Mi-a dat bună, ii dedei si eu, îmi zise cf, eu il întrebai cat face 5 ori 8, zise dar prea greu, ca 40. Ii zisei ca imi conjuge verbul,, a avea,, dar zise ca nu poate si ca nici nu il intereseaza. Imi scrise,, voiam,, si in loc de,, altceva,,, imi scrie,, al ceva,, ii zisei scurt si la obiect. : la revedere, monsieur! Si mi-a dat un like. Ii spusei să nu îmi mai dea nici mesaje.

| Lukasssz a răspuns:

De ce iti pasa asa de mult?

Răspuns utilizator avertizat

Asa e ca voi fi tot timpul cu unul mai mare, asa e si ideal. Dar cu asta o Terminai, ii spusei să nu îmi mai dea mesaje, nu văzusi ce iti scrisei? Scrisei conversatia. Sa ma lase naiba in pace. Îndrăgostită nu sunt
.Si sa fi continuat cu el, deși nu era de nasul meu, nu era bine pentru mine, pentru că aș fi fost geloasa.
Probabil nu îmi va mai scrie.
Dar dacă o mai face, nu stiu ce sa ii mai zic.

Mda, e chimie între ei. Nu trebuie să aibă neapărat masina, sau vilă. Dar e de așteptat, ca nu va tine relația intre ei.

Păi da, sunt săraci dar se iubesc, sau cum?
Ăsta, după ce ii dedei cu flit, imi dete o fata care plânge, care e supărată
Un stiker adică. Ii dedei un mesaj cu,, capul sus,, dar dracu îl crede ca e supărat.

Păi da. Dar eu nu mă refeream la asta
Ziceam ca asta e idealul pe care îl caută fetele din ziua de azi, să aibă banii, si creier putin

Ooo. Este bine atunci. Ce treaba să am eu cu ei.

Frumos

| OldSoul a răspuns:

In alea 3 zile in care sta fara sa dea vreun semn nu te-ai gandit sa-i dai tu mesaj?
Poate asta asteapta si el.

| ianaslexfgg explică (pentru OldSoul):

Nu mai.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns (pentru ianaslexfgg):

Pai daca zici ca nu iti bati capul... de ce pui numai intrebari despre el? thinking

| ianaslexfgg explică:

Și eu în capul tău. Ca sa nu zici ca sunt nesimtita

| Cristina12387 a răspuns:

Ai putea sa-l intrebi de ce raspunde asa de greu si daca raspunsul lui nu e unul bun (cel mai probabil nu e) ai putea ulterior, in urmatoarea conversatie cu el, sa-i povestesti despre un tip de care iti place si sa ii ceri sfaturi despre cum sa ii atragi atentia respectivului. Vezi cum raspunde.

| Freya1 a răspuns:

Stiu si eu genul asta de copii (ca nu sunt barbati) imaturi ce se plictisesc si tind sa se de-a mari cu cuceririle lor.
Asa ca mai bine l-ai bloca, până nu se înțelese vorba si poate iese ceva urat.

| Superior a răspuns:

Nu-ti permita timpul, pui.

| ianaslexfgg explică (pentru Cristina12387):

Adică să văd dacă e gelos? Adevarul e ca acum imi place de fostul cu care am vb. De acesta nou nu îmi place

| ianaslexfgg explică (pentru Superior):

Asa e, puișor

| Cristina12387 a răspuns (pentru ianaslexfgg):

Da, la asta ma refeream, sa vezi daca e gelos, dar daca nu iti mai place de el atunci nu mai conteaza.

| GraniniCuPiersica a răspuns:

Puiu meu ))))

ăla te vede ca pe un meniu KFS ai grijă