Trebuie sa înveți sa te descurci singura sa te bazezi pe tine în primul rand, și sa nu ai așteptări sa te salveze altcineva în afara de tine. Tu poți găsi rezolvare, bineînțeles e normal sa fi susținută și ajutata, de prieteni de iubit dar asta trebuie sa vina de la sine. Asta ca mod de gândire. Cat despre relație se pare ca el nu vrea sa se implice mai mult și nu vrea ca motivul sa fie ca ti e greu ție acasă ci ca asta simțiți sa faceți. Dar retine încă o data nu cauta băieți pe post de salvare, nu asta e rolul lor
No, ce are? Cum te duci la restaurant/ stadion, te poți duce și în club, mai ales dacă este o întâlnire cu colegii de facultate/ muncă
Doamne ce om prost. Tu ca fiind iubita lui, să zică că "nu e loc de 3 persoane..." e ceva extrem de tâmpit(ca și el de altfel).
Eu îți sugerez să mergi în gadă la o familie sau poate la o fată...iar pe tâmpit să-l lași să stea cu bună-sa până face bureți. Tu ești tânără, ești o persoană frumoasă... nu trebuie să te macini pentru un prost. Vei găsii persoana potrivită crede-mă.
Una e sa te duci la restaurant si alta e sa te duci in club, probabil ca stii sa faci singur diferenta.
Stii cate se pot intampla intr-un club, si cum e lumea acolo.
Daca nu te sprijina, cum poate sa nu fie de acord cu caminul?
Du-te la camin linistita, lasa printesa sa faca bot cat vrea. Tu ai nevoie de o rezolvare, nu poti sta dupa toanele lui de pustoaica la prima menstruatie.
Aveti nevoie de un barbat in relatia aia, si ai putea deveni tu, daca el e ocupat sa se scobeasca in nas.
Daca esti proasta te ei dupa el dar daca esti desteapta te descurici singura fara sa ii ceri ajutorul ca pe urma o sa iti reproseze: "mai sti cand ai venit la mine atunci cand nu aveai unde sa stai, fă zdreant-o. Eu te-am luat si te-am facut om si tu uite ce faci" cam asa sta treaba.
Nu vrea sa fie langa tine pentru ca nu tine la tine. Sincer sa fiu, nici tu nu tii la el. Din cate am citit aici imi pari genul ala de fata care e speriata de gandul sa nu moara singura si se multumeste cu primul ratat care ii iese in fata. Nu fii aiurita. Renunta la idiot si continua facultatea linistita.
Degeaba ii spuneti lui fata asta sa se desparta de el ca daca ea e indragostita lulea de ala nu aveti ce sa-i faceti, degeaba ii spuneti sa se desparta de el, ea o sa-l ierte si o sa mearga asa pana ala o sa-i zica PA clar si raspicat.