| MauiTheWalkingApocalypse a întrebat:

Desi niciodata nu am apelat la site-ul asta pentru problemele mele, de data asta trebuie s-o fac fiindca nu pot sa-i spun nimanui in realitate ca n-am incredere in nimeni si oricum, i-ar fi depasit problema mea. Cine are chef de mistouri, e binevenit pe alte intrebari sa faca misto acolo.
Eu sunt un copil problema in realitate. I-am facut mai multe probleme tatalui meu, decat sunt spermatozizi intr-un c o i. A platit multe amenzi din cauza mea. Am facut probleme si la scoala in Romania si aici am incetat o vreme, pana m-am mutat in estul Germaniei si am inceput iar, de cand m-am bagat intr-o gasca de tineri mai smecheri. Nu sunt rai, doar ca am facut multe ilegalitati, am spart si am distrus, am lasat un dezastru pe proprietatile oamenilor. Am fost prinsi de putine ori. Si azi, in drum spre casa, veneam cu totii de la scoala (3 sunt colegi cu mine), unul din ei a fost cu una screlozata si isterica rau, e un fel de regina pitipoancelor... intelegeti. Si mai era cu doi tipi cica sa-l bata pe colegul, ca nah, printesa de ea a fost ranita si balarii din astea. Si ne-am dus cu totii pe un drum mai pustiu, e o scurtatura de fapt. Nu s-a bagat nimeni din gasca mea, decat daca cerea colegul ajutor. Si a sarit unul pe el, s-au tavalit pe acolo si a sarit si al doilea, care cred ca avea vreo 25 de ani. Parea cam buhait, se vedea pe el ca le avea cu bautura. Si colegul arunca pumni si am sarit sa-l ajut. Ala mai mic a primit cativa pumni de la mine si s-a facut plat acolo. Celalalt mi-a dat un picior in burta cand sa ma intorc si a scos un briceag mic de pescuit si mi l-a bagat in genunchi. Au sarit ceilalti sa-i bata, dar au fugit repede ca s-au speriat. M-am bandajat cu esarfa unui amic. Asta s-a intamplat acum 3 ore. Tata vine tocmai duminica seara, sau luni dimineata. Nu pot sa-i spun de asta, ceilalti la fel, nu pot face nimic si nu vreau sa trag pe nimeni in jos. Am luat 3 pastile ibuprofen (200mg), m-am spalat, dar n-am bandaje. Stau in pantaloni scurti si rana e deschisa. Ma sterg cu niste tricouri vechi de-ale mele. Nu-mi fac griji de rana, nu are cum sa se infecteze. Daca este, o sa ma duc maine sa-mi iau niste bandaje, apa oxigenata nu gasesc, deci ce dezinfectant pentru rani sa iau?
Apropo, briceagul e la mine, ca mi l-am scos eu. Nu am nevoie de criticile marilor moralisti, eu am nevoie de sfaturi in momentul asta ca nu e nimeni in locul meu si nu are rost sa comentati ca ce fac eu cu viata mea, ca altfel nu eram in situatia asta.
Si marea intrebare este, ce rahat sa fac intre timp ca sa acopar asta? Acum e weekend-ul si nu trebuie sa plec nicaieri, dar schiopatez si daca ma fortez sa merg normal, ma doare pana la calcai, de parca merg in picioarele goale si calc pe pietre.
Am ales categoria asta, fiindca e singura categorie care se apropie de seriozitate si aici intra mai multi useri ok. Vreau sa fie tratata ca atare problema, desi nu e a voastra, stiu. Dar pentru asta este site-ul asta.

15 răspunsuri:
| Daniel_Stefan_1988 a răspuns:

Mama ta stie de asta?

| MauiTheWalkingApocalypse explică:

Pentru cel care a intrebat de mama daca stie. Locuiesc doar cu tata si e destul de clar ca daca apelez la site-ul asta acum, inseamna ca nu am avut incotro.

| Daniel_Stefan_1988 a răspuns (pentru MauiTheWalkingApocalypse):

Imi pare rau de tine

| Stelutza1990 a răspuns:

Ceau
pune ceva alcool pe rana, sau spirt, ca sa dezinfectezi. o sa te usture, dar meriti.
Daca sangerezi inca, fa un bandaj compresiv pe rana : o carpa curata o tii apasata pe rana.
daca ti-i lene sa il tii cu mana, leaga-te peste rana.

| trăncănici a răspuns:

Mergi la medicul legist,povesteşti, victimizezi, el te va crede, îngriji şi-ţi va da un certificat medio-legal. Dacă vă inculpă cu fapta, ai şi tu dovada că nu eşti chiar cel mai rău.Nu cred că te va costa mult un certificat.Te va costa în cazul în care nu faci nimic,că s-ar putea agrava starea de sănătate,plus că dacă va fi caz de judecată,n-ai mai avea cu ce să dovedeşti că şi tu eşti mama răniţilor! Mai ştii, poate şansa se întoarce de partea ta! Însănătoire grabnică, baftă, iar pe viitor, fi mai cuminte ca să nu te doară fizic şi juridic!

| MauiTheWalkingApocalypse explică (pentru Stelutza1990):

Ma sterg, nu stau sa umplu patul de sange sau covorul. Mi-am turnat putin whiskey ce mai era pe fund, dupa ce-am facut dus. Dar parca s-a invinetit mai mult si mi-a amortit rau genunchiul.

| MauiTheWalkingApocalypse explică (pentru trăncănici):

Vreau sa acopar asta ca nu mai vreau sa-l tarai pe tata prin alte probleme, sa nu mi se infecteze rana ca se va inchide singura. Eu n-am nici-o vina, nu eu am venit cu briceagul la mine si m-am apucat sa bat lumea. Am sarit in ajutorul baiatului. Ce p l m, ca n-am nici-o vina. Nu degeaba am pus intrebarea, daca era asa, ma duceam simplu la politie cu briceagul si luam martorii cu mine.

| Fatamuntilor a răspuns:

Rana e curata, sau doar te doare? Incearca sa speli rana cu carpa cu apa curata cu sapun de la interior spre experior. Clateste apoi cu apa curata.
Nu cred ca are nevoie de alte bandaje.Ma gandesc totusi ca ar nevoie de antitenos daca lama cutitului nu a fost in regula.
Si poarta pantaloni lungi cand vine tatal tau...dar cred ca-si va da seama.

| trăncănici a răspuns (pentru MauiTheWalkingApocalypse):

Se poate întîmpla ca lama briceagului să aibă pe ea pete de rugină, care sunt periculoase.Inoxul are în compoziţie fier.Ai auzit de tetanos? Crezi că dacă starea s-ar agrava şi ar începe o febră,nu l-ai tîrî pe taty în necazuri? Cred c-ar fi mai bine să-l consulţi,poate te ajută el cu ceva.E matur,ştie să vorbească cu un doctor. Apropo, dar dacă îi spui acelui doctor că ai fost jefuit şi ameninţat că dacă vorbeşti ceva, te omoară? Spală bine rana cu apă fiartă şi răcită, înveleşte-o cu prosop curat şi stai la pat, ca să se vindece repede.

| IloveME a răspuns:

Incearca sa nu obosesti piciorul deloc si daca vrei maine du-te la urgente si spune-le ca ai avut un mic accident si sa iti curete ei rana sau daca nu mergi la farmacie ceri alcol pentru rani, desinfectant si niste pastie anti-infectie si calmante. explica cat de cat ceea ce s-a intamplat, ceea ce vrei tu sa spui si sa iti dea cei de la farmacie medicamentele necesare ca sa nu ai probleme mai grave!
Sper ca ti-am fost cat de cat de ajutor! numai bine!

| Pitzipoanca a răspuns:

Urat.
Daca nu mergi la medic sunt sanse mari sa-ti pierzi piciorul. Obiectul taios/intepator NU se scoate NICIODATA din rana. Te duci la chirurg.
Nu te vad prea bine daca nu mergi la urgente. Nu e chestia ca te judec, dar esti inconstient. Iti bati joc de viitorul tau daca nu mergi acum la medic.

| Someonewhoappreciatelife a răspuns:

Cel mai bine sa mergi la medic, poate să dea o infecţie si poate fi mai rău.

| William a răspuns:

Ce tara naspa, faci scoala sambata...

| AiEnma97 a răspuns:

Mai intai de toate, vreau sa te felicit pentru modul in care scrii. Am colegi (si cica sunt la un liceu bun) care nu pot sa lege 2 cuvinte fara sa uite de cratima sau sa o puna in cu totul alt loc. Se vede ca esti inteligent. Ideea e ca tu singur iti alegi prietenii si pari destul de rasarit ca sa stii ce faci, deci eu doar am sa te sfatuiesc sa-i spui tatalui tau. Daca te-a ajutat pana acum, o s-o faca din nou. Oricum, cred ca ar trebui sa ai grija. Tipii aceia te-ar putea cauta si atunci poate vei fi singur.

| BuffaloSoldier a răspuns:

Stiu ca intrebarea este de 3 ani darsunt curios sa imi povestesti pana la urma ce ai facut si cum ai rezovat problema? Ti-a ramas cicatrice in urma ranii?