| Maria3458 a întrebat:

Despre barbatul din zodia scorpion?

13 răspunsuri:
| Freya1 a răspuns:

Iubitul meu este scorpion.
Nu stiu exact ce spune zodia despre el in schimb stiu cum este el.
Vorbeste mult,e incapatanat,se agita repede, este amuzant are simtul umorului foarte bine dezvoltat, este gelos dar in limita bunului simt, este fidel, grijuliu dar un pic cam imprastiat si neglijent daca nu ii tragi atentia cateodata.

| Andreeush a răspuns:

Sunt gelosi, posesivi, razbunatori, incapatanati, impulsivi, au tendinta de a insela.

| ywar a răspuns:

Ce ascendent are? Acela este modul in care este perceput el, de catre ceilalti.
Zodia reprezinta personalitatea, iar ascendentul este modul in care ne percep cei cu care interactionam.
Scorpionul are o energie sexuala deosebita, asa ca asteapta-te la meciuri. happy

| Maria3458 explică (pentru ywar):

Nu stiu ce ascendent dar s-a terminat intre mine si el life goes on

| ywar a răspuns (pentru Maria3458):

Altul! Desi e greu, (uneori), toate-s noi si noua toate. Invata-te cu tine si respecta-te.

| Endoryus a răspuns:

Sunt scorpion si sunt total opus celor zise mai sus. De treaba, sensibil, foarte prietenos. Deci? Nu are legatura zodia cu omul.

| Maria3458 explică (pentru Endoryus):

Am uitat sa specific ca sunt secreto ei nu spun nimic despre ei in schimb vor sa stie totul despre o persoana

| ForeverAlone97 a răspuns:

Cine crede în zodii e un imbecil. Și cu asta cred că am zis tot.

| Felissa13Eden a răspuns:

Barbatii scorpion sunt narcisisti, simt impulsul sa insele ca sa se simta in putere.O sa incerce sa te faca fericita, dar o sa te raneasca pana isi dau seama ce vor de la tine.Se ataseaza greu, dar iubesc foarte mult odata ce tin doar la tine.Sunt foarte gelosi, suspiciosi si posesivi.Ce e al lor e doar al lor.

| IoanaRoman09 a răspuns:

Au 2 maini, 2 picioare etc

| MissAnneMary1 a răspuns:

Încăpățânat, daca nu primeste ceea ce vrea se supără, uneori prea plin de el, glumet, vorbaret, impulsiv. Dacă ai avut de a face cu un berbec sa stii ca asa se comporta si un scorpion laughing)

| Maria3458 explică (pentru MissAnneMary1):

Se si razbuna?

| suntserios a răspuns (pentru MissAnneMary1):

Vrăjeli, sunt Scorpion și sunt total opus, nicio treaba nu au zodiile cu personalitatea

Întrebări similare