Cand mergi la o intalnire trebuie sa stii ceva despre preocuparile persoanei, asa ca te documentezi usor ca sa poti sustine o convesatie. Oricum, nu se discuta lucruri savante.Totul trebuie sa decurga natural.
Pai, prima intalnire ar fi practic si primul pas spre a va cunoaste mai bine.Ai putea s-o intrebi ce-i place, ce nu-i place din mai multe domenii, de ce e pasionata, ce hobby-uri are, dar fara sa sune a interogatoriu. Ii si vei da impresia ca esti interesat sa o cunosti cat mai bine.Atentie la intrebarile indiscrete sau prea personale.Incearca sa aveti un dialog echilibrat, incurajeaz-o si pe ea sa te intrebe ce o intereseaza despre tine.
La prima intilnire tatonez in mod discret cam ce subiect il intereseaza pe partener, daca ma intereseaza dezvoltam impreuna subiectul... daca nu-mi place despre si ce vb atunci nu-i de mine... ii multumesc de prezenta si vin acasa. Dar daca ma intereseaza subiectul... ajungem departe...
Despre muzica, artisti preferati, prieteni, intamplari de la scoala. un pic de barfa. ideea e sa nu te plangi si sa nu te lauzi.
Dhoaaamneee de cand nu am mai avut o intalnire... o prima intalnire...am si uitat despre ce se vorbeste
despre muzica, jocuri, filme, in general sa incercati sa descoperiti ceea ce aveti in comun...
Depinde de compatibilitatea persoanelor respective. cu unele pers exista momente de tacere, cand cu altele vorbesti de numa numa , eu am vb si de fizica cuantica la o prima intalnire a fost fain.
Despre hobby-urile voastre, despre personalitatea voastra si despre ce lucruri va plac voua (filme, muzica.etc). In niciun caz despre familia la care visezi , deoarece exista fete/baieti care se sperie de casatorie, familie si peste 1 an, 2 de relatie. dar la prima intalnire! Mult succes!