Ai putea sa-i cumperi o cutie cu bomboane de ciocolata, o jucarie de plus, daca vrei poti sa-i iei bijuterii. dar ce ii place ei sa faca? poti sa ii cumperi un obiest ce are legatura cu ceea ce ii place cel mai taree
II poti cumpara un parfum discret si o esarfa de culoarea ei preferata, sau Cd ul ei preferat sau un lantisor cu un simbol ce-ti place tie.
Hey. EU am multe idei ce ai putea sa ii cumperi: un lantisor, un inel, un ursulet de plus, un mp3 pe care sa pui melodiile ei preferate.
Pai nu stiu ce sa iti zic pentru ca nu o cunosc pe fata aceea
Dar iti spun ce mi-ar place mie sa primesc :
1. Cel mai mult as vrea un ceas pe culoarea mea preferata[albastru deschis in cazul meu]
2. Un sacou cream ar merge pentru toate fetele.
3. Un parfum gen Incadessence.eu il am si iti spun ca miroase suuperb. > A fost la avon numarul trecut sau mai simplu il poti comanda de pe net.
4.:-? Un inel interesant.gen : http://www.google.ro/......tp?/imgres nu neaparat de aur/argint etc. Nu conteaza, dar noi fetele il vrem cat mai exagerat dar pe alta parte si sofisticat si simplu.
5. Eu una mi-as dori sa imi cante cineva :-". Dar nu cred ca ai face tu asa ceva.
Oricum. sper ca te-am ajutat.
;)
Pana la urma ii iau un buchet de 7 trandafiri, o cutie de bomboane in forma de inimioara si un ursulet( ursulet mai mare). Sper sa fie alegerea potrivita:-s.
Multumesc tuturor pentru raspunsuri.