anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Din anul 2016 de când eram clasa a-7-a am vrut să am o iubită și suntem în anul 2024 și tot nu am. Credeți că m-ai există o șansă pentru mine sau voi rămâne singur toată viața?

Răspuns Câştigător
| Cavaler001 a răspuns:

Căuta și găsești. Nu sta la mila altora, nici măcar la a lui Dzeu, lăsând la o parte că se zice că.ti da, dar nu.ti bagă și.n traista. Tu decizi ce vrei sa faci în viața prin acțiunile tale.

12 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

La ce părere ai tu despre sexul opus, ai nevoie de multă voință.
Ar trebui să-ti schimbi gândirea in primul rând.

| johnnny123 a răspuns:

"în 16 Mai | Sportacus123 a întrebat:
Vă pare rău că nu aveți o/un iubită/iubit? Cel puțin în cazul meu mă bucur că nu mă interesează sexul, relațiile, săruturile, ținutul de mână. Sper să nu mă schimb din acest punct de vedere."

Cum e până la urmă?

| ioana748 a răspuns:

Ai toate șansele din lume.
Viata ta abia incepe.

Răspuns utilizator avertizat
| Mindfulness a răspuns:

E greu daca ești timid și nu arăți bine, daca ești și tăcut și timid atunci e capăt de linie! Gândește pozitiv și fa mereu bani o să vina ele la tine, tu fa mereu bani cat mai multi. Daca nu îți ajung ia-ți suplimentar un job part-time

| anonim_4396 explică (pentru Mindfulness):

E greu cu două lucruri de muncă. De pe 1 iunie până acum am lucrat în fiecare zi, fără liber.

| ioana748 a răspuns (pentru anonim_4396):

Practic ai avut doua locuri de munca in cazul acesta.

| Mindfulness a răspuns (pentru anonim_4396):

Te înțeleg
Lucrezi cat poți,e bine că te tii de munca și nu te tii că alții de prostii. Roaga-te la Dumnezeu sa ai sănătate,daca ești sanatos o sa îți găsești. Ai multe insecurități,frici,neîncredere, un psiholog te poate ajuta mult. Am avut momente in viață când am avut bani și eram la fel de depresiv și terminat,lipsea iubirea,iubirea de sine in special. Trebuie sa înveți să te accepți așa cum ești și să te iubești cu bune și cu rele. Ele te simt când nu ai confidenta și ești crispat,nu le prea atragi,lor le plac mult cei care sunt încrezători și siguri pe ei,care sunt hotărâți,nu cei care ezita din cauza fricilor sa acționeze,imediat te simt deși unele sunt la fel,chiar mai rău,depinde de situație.
In Romania nu o să îți faci un viitor, salariu nu îți asigură un viitor, eu zic că nu e de stat la noi, salariile sunt din lumea a treia, fa cumva sa lucrezi dincolo, și învață lb. engleza bine când ai liber și nu ai ce face happy

| 1onurSimion a răspuns:

Dacă asta îți dorești să ai iubită cine te opreșt?

| Cavaler001 a răspuns:

Cum sa nu existe?!
Zici că ai ajuns singur la 50 ani
Wake up și gândește pozitiv.
Mergi la speed dating, ieși la alergat prin parcuri. Nu sta in casa la tv/console.

| anonim_4396 explică (pentru Cavaler001):

"Speed Dating"? Nu am auzit de asta.

| Cavaler001 a răspuns (pentru anonim_4396):

Căuta și găsești. Nu sta la mila altora, nici măcar la a lui Dzeu, lăsând la o parte că se zice că.ti da, dar nu.ti bagă și.n traista. Tu decizi ce vrei sa faci în viața prin acțiunile tale.