| A7n7d7r7a a întrebat:

Din cate stiti voi...o relatie inceputa pe net (pe facebook mai exact) poate fi de lunga durata?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca se materilaizeaza si se infaptuieste in viata reala, poate, dar daca totul se rezuma la una pozeaza si altul isi clateste ochii danl lik-uri obsesiv, pupici virtuali iar cand se stinge calculatorul, se inchide relatia, e cazul sa nu crezi ca este vorba de o relatia.

Nu conteaza unde incepi o relatie, intrucat unii, au inceput prin piscine, toalete publice, boscheti si e tot una cu fb-ul, conteaza cum se potrivesc si cum se inteleg partenerii.

6 răspunsuri:
| Dariusuu a răspuns:

Normal că poate fii. Depinde cât de bine se potrivesc cei doi parteneri.
Cum spunea un user drag de aici.Nu contează unde începi contează iubirea care se manifestă între voi.

| AndrrreaDeea a răspuns:

Nu prea

| Fatamuntilor a răspuns:

Daca va intalniti si live, de ce nu!
Atentie insa la varsta sau la diferenta de varsta!

| danay72 a răspuns:

Depinde doar de voi.Pe situl jw.org sectiunea cupluri poti gasi articole utile.

| milan9 a răspuns:

Mai putin conteaza felul in care intalnesti persoana, mult sau foarte mull conteaza insa PRINCIPIILE pe care le respectati intre voi...

Depinde de persoana cu care vrei sa legi prietenia…
Iar pentru a ti se confirma firescul, normalitatea unei relatii de amiciţie, de prietenie, trebuie ţinut cont că prietenia pune la încercare o serie întreaga de valori interrelaţionale: interesul faţă de binele real al celuilalt, interesul faţă de binele moral, faţă de sănătatea şi priorităţile reale ale celuilalt, sacrificarea aparenţelor pentru a pune pe primul plan sinceritatea în legătură cu defectele celuilalt pentru a-l susţine în corectarea lor, delicateţea, empatia, evirtarea refuzului direct (în privinţa lucrurilor de bun simţ care pot fi făcute spre binele celuilalt), petrecerea timpului împreună, cunoaşterea, confidenţialitatea, încrederea, etc... happy

| milan9 a răspuns:

Sunt fel de fel de greşeli şi mici tensiuni care pun la încercare o relaţie de prietenie în timp. E nevoie să ţii mult la acea relaţie de prietenie pentru a avea răbdare, pentru a sacrifica orgoliul, pentru a acorda bunavointa…

Trebuie să te asiguri că partenerul de viaţă poate fi capabil să îţi fie şi prieten, şi un bun sfătuitor. Viaţa ne va pune în faţă atât de multe provocări încât e nevoie putem colabora permanent cu cei de lângă noi, sau, cei de lângă noi să fie capabili să colaboreze cu noi în momente critice în care vom fi nevoiţi să ne situăm.

Se spune că poţi consuma un sac de sare lângă o persoană, îi poţi sta alături mult timp fără să ajungi să o cunoşti în mod concret. Şi asta pentru că nu am văzut-o (sau nu am vrut să o vedem cum se manifestă în situaţii critice…

De abia atunci vom afla cine sunt cu adevărat cei din preajma noastră, sau ce reprezentăm noi pentru ei…
De cele mai multe ori asta se întâmplă cam târziu...

Întrebări similare