Ce *** e, ba, cu raspunsul asta? De unde ii stii tu viata lui?
Bine că îmi știi situația financiară, nu știu dacă știi dar sunt unii la sat de au condiții mai bune decât la oraș.Si te rog nu mai comenta la postările mele aiurea că îți dau report.Inteleg ca ai 50 de ani dar trebuie sa jignesti online pentru atenție? Da-le sfaturi copiilor tai(asta dacă ai)si lasa-ma pe mine în pace.
Nu doar la mine, aș comentează aiurea mai multora pe site-ul ăsta, doar porcării, nu știu de unde atât timp liber la vârsta lui.
Stai de vorba cu ei si le zici: vrei sa fim prieteni sau vrei sa-ti fa si eu la fel? Spera ca se vor calma. altfel...
Eu am 2 frați și deși unul din ei e însurat la casa lui tot nu ne înțelegem perfect. S-a însurat cu o jigodie lipsită de empatie, prefăcută și rea.
Daca le-ai explicat de cateva ori si nu au vrut sa inteleaga treci pe metode revolutionare, bataie vere, un copil se mai educa si cu bataia, le dai cateva palme si sa vezi ce se potolesc.
Pai incearca sa discuti cu ei sa se potoleasca si sa inteleaga ca nu e ok cu timpul se vor maturiza si se vor calma gaseste un loc doar al tau dr odihna daca ai