| Savannah2004 a întrebat:

Din cauza fratilor mei n-am niciodată liniște oricât i-aș ruga să înceteze, nici intimitate n-am din cauza lor.Stau în cameră cu fratele meu de 15 ani si mă deranjează când fumează sau când își pune muzică și mă enervează că mereu se uită la un film sau la ceva doar când vreau eu sa dorm, îi sugerez să-și pună căștile dar nu vrea.Si ceilalți 2 frati țipă mai mereu și se ceartă destul de des(au 12 si 8 ani).Nu îi urăsc dar vreau și eu să am liniște, spațiul meu.
Niciodată nu mă înțeleg dacă le spun.
Ce aș putea sa fac?

16 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Poti sal zici la parinti daca fumeaza la 15

Răspuns utilizator avertizat
| haileewatson a răspuns:

Vorbeste cu parintii tai

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dormi singur în cameră.

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns (pentru anonim_4396):

Ce *** e, ba, cu raspunsul asta? De unde ii stii tu viata lui?

| Savannah2004 explică (pentru anonim_4396):

Bine că îmi știi situația financiară, nu știu dacă știi dar sunt unii la sat de au condiții mai bune decât la oraș.Si te rog nu mai comenta la postările mele aiurea că îți dau report.Inteleg ca ai 50 de ani dar trebuie sa jignesti online pentru atenție? Da-le sfaturi copiilor tai(asta dacă ai)si lasa-ma pe mine în pace.

| Savannah2004 explică (pentru NietzscheFrumosSiDesteptSunt):

Nu doar la mine, aș comentează aiurea mai multora pe site-ul ăsta, doar porcării, nu știu de unde atât timp liber la vârsta lui.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ar trebui să ai camera ta. Frații tăi la fel.

| RaduRobertRO a răspuns:

Stai de vorba cu ei si le zici: vrei sa fim prieteni sau vrei sa-ti fa si eu la fel? Spera ca se vor calma. altfel...

| Editocroci a răspuns:

Poți munci, poți să te muți în chirie. Pleacă de-acolo odată!

| Editocroci a răspuns:

Eu am 2 frați și deși unul din ei e însurat la casa lui tot nu ne înțelegem perfect. S-a însurat cu o jigodie lipsită de empatie, prefăcută și rea.

| cehos69 a răspuns:

Daca le-ai explicat de cateva ori si nu au vrut sa inteleaga treci pe metode revolutionare, bataie vere, un copil se mai educa si cu bataia, le dai cateva palme si sa vezi ce se potolesc.

| cristi7806952 a răspuns:

Pai incearca sa discuti cu ei sa se potoleasca si sa inteleaga ca nu e ok cu timpul se vor maturiza si se vor calma gaseste un loc doar al tau dr odihna daca ai