Buna!
http://www.ziare.com/articole/cauze+aparitie+par+alb
O zi frumoasa sa ai:)
Da, deoarece stresul este foarte mare si afecteaza modul ereditar.
Eu am 17 ani si am cateva fire albe am fost nevoita sa ma vopsesc.
Întrebarea aceasta, şi-au mai pus-o şi alţii.Nu se ştie exact de ce unii oameni albesc prematur, cu debut între 20-30 de ani,şe pare că nici stresul (sau alte cauze, supărări etc.), nu duc la albirea părului, ci în mare parte încărunţirea este determinată genetic(sau de diverse boli, sau de obiceiuri alimentare nesănătoase). >
Da, este posibil.
Din cauza suparariilor, stresului... orice ce are legatura cu stari emotionale, afecteaza caderea parului si albirea lui.
Mai bine ai incerca sa te vopsesti...
Este foarte posibil. daca aceea persoana este stresata trece prin multee probleme. este foarte posibil..nu toti la 20 de ani suntem fericiti
Da se poate dar tot ce trebuie sa faci este sa te relaxezi sa nu te superi des adica evita ceea ce te poate supara. funda?
Da de exemplu profa mea de dans, urla mult la colegii mei, si in timp nea tot aratat si mam convins
naspa stiu
Eu am un vecin cara are 27 de ani și e aproapte alb în cap. Zicea că de pe la 23 de ani a început să încărunțească ușor-ușor. Supărări mari nu a avut, dar cred că problema este ereditară, cel mai probabil.