| GogosikaInfuriata a întrebat:

Din experientele si cunostiintele voastre, cum sunt barbatii fecioara (pe orice plan)? big grin Stiu ca e o intrebare puteti spune stupida dar ma intereseaza acest subiect. Dar raspunsurile sa fie din cunostiintele voastre, din ce ati vazut "cu ochii vostrii" barbatii fecioara (de preferat cei nascuti la inceputul lunii septembrie). Multumesc kiss

Răspuns Câştigător
| ifmihai a răspuns:

La interfata cu mediul exterior, social si cu prietenii, sunt ok. Modestia e misto, in orice scopuri ar fi folosita. Si fecioarele natural sunt modeste si serviabile asa.
Dar pe plan personalbig grinbig grin... tine'te...
E foarte putin vizibil, dar fecioarele au un interes cat china pentru atentie si pentru a fi aplaudati si pentru a li se da ce vor. Doar ca nu impun ca capricornii, si nu forteaza ca taurii.
Sunt foarte focusati pe lucrurile fizice, si omit aproape complet emotiile celuilalalt. cei de pamant pot pica usor in capcana sa transforme oamenii in obiecte, iar fecioarele, din experienta iti zic, o fac foooarte elegant. Te trezesti la sfarsitul procesului ca zici: deci asta vroia!
Dar generalizarea e generalizare. Tre aplicata pe caz particularbig grin
Daca te atrage, e bine. Asta e regula mea.
E o lectie acolo. So. go for it.

6 răspunsuri:
| EUSIATIT a răspuns:

Ca fiecare om are si calotati si defecte [exista perfectiune? dra cunosc fecioare [baieti] 14 o9 1`982 sunt sufletiste se lasa pe el pentru altii ff corecti, iubitori dar cam timizi si un pic camdelasatori le trebuie o mina puternica [ linga un barbat puternic trebuie o femeie si mai puternica ] ok

| Nicolelenaa a răspuns:

Sunt glumeti, sacaitori si uneori devin destul de enervanti
nu sunt prea sensibili
crede-ma o stiu din propria experienta
dar depinde de firea fiecaruia

| Live.Laugh.Love a răspuns:

Pay... eu am avut o cunostinta fecioara [ baiat nascut pe 5 septembrie ]. era [ pentru ca am rupt legatura cu el - s-a mutat - ] cam tot timpul cu zambetul pe buze, avea chef de glume [ mai tot timpul ] si mereu radea chiar daca uni isi bateau joc de el, acesta le raspundea "cu aceiasi moneda". era sa zic asa si sensibil. decate ori trebuia sa faca un proiect sau ceva de genu' el era distras de alte; ucruri. dar mereu venea cu idei originale.

| Puiutz a răspuns:

Si eu cunosc un baiat fecioara si e super de treaba, e muncitor si se straduieste mult. E glumet si mai mereu cu zambetul pe buze. Nu e precum ceilalti, e un baiat super de treaba si de incredere [ daca ar fi toti baietii asa oh go on ] si te poti intelege foarte bine cu el. Nu face diferente prin cum arati sau rangul...
Mi se pare un tip tare happy.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Gay

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

(Pe plan )vertical nu stiu dar pe cel orizontal cica ar fi rupere de nori cu ei.Cica ar da tot ce pot.