anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Din experientele voastre si a alor oameni pe care-i cunoasteti... ce ziceti se pot intelege o Rac(oaica) cu un Gemeni? big grin Si am mai auzit de o chestie cu Ascendentul...care cum este faza ca n-am prea priceput-o, decat ca ascendentul conteaza mai mult intr-o relatie si nu zodia in sine. Chiar astept raspunsuri. macar asa de amuzament nu-s fana a zodiilor. MULTZAM big grin

4 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

http://www.eastrolog.ro/compatibilitati/rac/gemeni.php
E o relatie mai dificila dar orice e posibil.

| mariobros a răspuns:

Nu dau doi bani pe tampeniile astea cu zodii, ascendenti, transcendenti sau ce-or mai fi. Daca te intelegi cu el(ea), ce mai conteaza o amarata de `previziune`?

Răspuns utilizator avertizat
| Dediii. a răspuns:

Eu sincer nu ma pricep in privinta zodiilor si nu prea dau importanta. Dar stiu sa iti spun ca Racoaicele si Gemenii se pot intelege de minune, chiar daca au caractere diferite si preferinte diferite impreuna se completeaza unul pe celalalt.

Ca relatie eu ti-o spun din proprie experienta, pentru ca eu sunt rac iar prietenul meu gemeni, ne intelegem foarte bine. Doar ca parerea mea este ca racii sunt foarte gelosi blushing iar gemenii au foarte mare incredere in persoana iubita.