Sa ii spui ca o iubesti si ca o apreciezi.Cred ca asta ar vrea sa auda.Eu cred ca e o suparare pe moment si pana la urma o sa ii treaca.
- încearcă să o faci mândră, să vorbeşti mai mult cu ea. adică e în altă ţară, e ca şi cum s.ar fi despărţit de fata ei pentru todeauna, îţi simte lipsa chiar dacă nu reuşeşte, şi ar vrea să vorbească mai mult cu tine, să vadă cum eşti, ce faci. încearcă să o suni mai mult, să nu mai cheltuieşti aşa de mulţi bani şi să te comporţi frumos. cereţi scuze că ai supărat.o. îi este greu că nu e lângă tine, credemă.
Ar trebi sa o suni si sa-i ceri scuze,ea e plecata acolo ca, sa-ti fie tie mai bine pe cand tu cheltui banii aiurea, sun-o mai des sa o intrebi ce face, sa-i zici ca ti-e dor de ea, nu numai cand ai nevoie de bani pentru ca o mama are nevoie sa auda asta
Aici tu ai o vina mare.
Daca o suni doar cand ai nevoie de ceva mi se pare foarte normal reactia mamei tale.
O sa plangi dupa ea cand no sa o mai ai deloc, de ce va inrautatiti singuri treaba? altii plang ca n-au mama si ar da orice pentru o vorba calda din partea ei si tu? sa devi dulce doar cand ai nevoie de ceva material?
Cere-i scuze e cel mai bun sfat si altadata sun-o si cand nu ai nevoie de ceva.Un ´ce faci mama´ nu costa nimic sa-i spui!