Te cam afecteaza cei din jur.ar fi bine sa discuti cu el in particular pe aceasta tema si sa ii spui ce simti.Este clar ca te place.Ascultati doar inima. o sa fie bine .Succes :*!
E normal sa iti fie teama sa te implici intr-o relatie serioasa cu el daca se tot aude ca in general isi bate joc de fete. Dar tinand cont ca te-ai indragostit de el, nu cred ca mai are nicio importanta. Daca simti ca si el tine la tine, atunci nu te mai gandi la ce spun ceilalti.
Incearca sa-l cunosti mai bine, pote o sa descoperi ca nu e asa cum pare, ti-ai schimbat deja prima parere despre el.
Cat despre prietenele tale... stii cum e, fetele sunt rele si invidioase. Chiar si prietenele adevarate iti pot vrea raul uneori. Fa ce te taie pe tine capul si ce iti sopteste inima, asa nu vei regreta niciodata.
Eu zic sa nu dai importanta la nimeni. Te poate afecta foarte mult daca dai atentie tuturor. Incearca sa ingnori tot ce se spune de rau la adresa ta. E mult mai bine asa. Iar in legatura cu baiatul... pai daca il iubesti si te iubeste cine va opreste sa fiti impreuna? Trebuie doar sa nu ascultati lumea rea. Asta e sfatul meu. Sper sa te ajute si in viata de zi cu zi, nu numai in cea sentimentala. Si ai grija cu fluturasii aia . Totusi dupa mine pot deveni o problema. Fi mai stapana pe tine. Mult noroc!
Effy35 întreabă: