| brunetzyca a întrebat:

Din pacate m-am indragostit, dar stiti cat de rea e lumea ar face orice sa iti faca rau.Am si eu o colega care zic ca ma inteleg bine cu ea, dar este influentata de niste verisoare cu toate ca nu este sub stapanirea parintilor, e vai de capu ei. Ma rog...
M-am indragostit de un baiat cu care nu ma intelegeam bine cu el nici macar nu ne puteam da ochii fata in fata, nici nu ne salutam, dar acum ne intelegem fff bine, si am inteles de ce eram asa, pentru ca eu nu comunicam cu el ca altele. Si imi parea rau ca nu ma pot intelege cu el. Atunci nu imi placea de el. Dar peste noapte cum se spune, cupidon m-a vizitat, a doua seara am iesit pe strada cu prietenii si el sta de obicei cu noi, aproximativ din toti prieteni stau la oras. Eu cu el si cu inca cativa prieteni stam in acest sat pentru ca el face naveta si eu sun la scoala in acest sat. In fiecare week-end ies pe strada cu toate ca nu stau la fel de mult ca celalate prietene, inf. Dum trecuta am mers in curtea scolii si am stat in brate la el. Aveam niste fluturi in stomac de simteam ca mor. Cu toate ca nu eram singuri. El e genul de baiat sadic, dar isi bate joc de fete, adica nu in adevaratul sens al cuvantului. Ma bucur ca ne putem intelege, si acum cateva seri am iesit in timpul saptamana si el vroia sa ma sarute si aveam o teama in mine, dar pana la urma tot m-a prins si m-a sarutat. As vrea sa fiu impreuna cu el, pentru ca simt ceva care ma atrage foarte mult de el.

Simt ca e singurul motiv pentru care merita sa ma trezec in fiecare dimineata, si ca datorita lui rasare soarele dimineata!

Va rog help me!

Multumesc >anticipat!big grin

3 răspunsuri:
| Elena1234456 a răspuns:

Te cam afecteaza cei din jur.ar fi bine sa discuti cu el in particular pe aceasta tema si sa ii spui ce simti.Este clar ca te place.Ascultati doar inima. o sa fie bine love struck.Succes :*!

| buburuzAndreea a răspuns:

E normal sa iti fie teama sa te implici intr-o relatie serioasa cu el daca se tot aude ca in general isi bate joc de fete. Dar tinand cont ca te-ai indragostit de el, nu cred ca mai are nicio importanta. Daca simti ca si el tine la tine, atunci nu te mai gandi la ce spun ceilalti.

Incearca sa-l cunosti mai bine, pote o sa descoperi ca nu e asa cum pare, ti-ai schimbat deja prima parere despre el.

Cat despre prietenele tale... stii cum e, fetele sunt rele si invidioase. Chiar si prietenele adevarate iti pot vrea raul uneori. Fa ce te taie pe tine capul si ce iti sopteste inima, asa nu vei regreta niciodata.

| Fallen Angel a răspuns:

Eu zic sa nu dai importanta la nimeni. Te poate afecta foarte mult daca dai atentie tuturor. Incearca sa ingnori tot ce se spune de rau la adresa ta. E mult mai bine asa. Iar in legatura cu baiatul... pai daca il iubesti si te iubeste cine va opreste sa fiti impreuna? Trebuie doar sa nu ascultati lumea rea. Asta e sfatul meu. Sper sa te ajute si in viata de zi cu zi, nu numai in cea sentimentala. Si ai grija cu fluturasii aia big grin. Totusi dupa mine pot deveni o problema. Fi mai stapana pe tine. Mult noroc!