anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Din propriile voastre experiente cum ati trecut mai repede peste o despartire de cineva cu care practic ai crescut si ai invatat multe lucruri? Cum ati reusit sa treceti peste dorul de acea persoana, peste amintirile care v-au legat si tot ce era frumos si imparteati la doi? Ati mai intalnit apoi pe cineva care va oferit macar trei-sfert din acea dragoste? Sau ati intalnit o persoana mult mai buna? :X Astept cat mai multe raspunsuri...PLSSSSS am mare nevoie

Răspuns Câştigător
| mihaicaulea a răspuns:

In primul rand, uita ca exista sau ca a existat. Nu incerca sa-ti mai imaginezi cum era! Daca o faci fa-o rar si bine- cu lacrimi cat cuprinde! (vorbesc serios) Ocupa-ti timpul cu ceea ce iti place dar nu cu lucruri pe care le faceai cu acea persoana, pentru iti vor face mai mult rau. Cum spunea si Allinna-timpul liber sa fie ocupat.

7 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Facand chestii pe care le-am tot amanat, ascultand oamenii pe care i-am evitat din diferite motive, apucandu-ma de n proiecte in acelasi timp, epuizandu-ma fizic pentru ca mintea sa fie "anesteziata". Unoeri merge, alteori nuwinking

regis
| regis a răspuns:

Este o vorba care spune "cui pe cui se scoate". Unii adauga ca gaura ramane, dar pana la urma tot gasind un altul vei trece mai usor peste despartire.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Timpul liber sa fie ocupat : sala de fitness, sport, plimbare, mall, filme, sueta pe mess cu prietenii, orice crezi ca poti face.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am trait si eu o asemenea experienta. M-a durut ingrozitor de tare.Am trecut peste ea insa dupa vreo 6 luni de zile cand am intalnit pe altcineva care este ingerul meu si care este super ok din toate punctele de vedere pe langa exul.Traiesc langa aceasta persoana o experienta minunata si sper sa nu se termine niciodata.Este cea mai serioasa relatie a mea.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Oricat ai incerca sa iti umplii timpul cu diferite activitati (fitness, club, iesiri cu prietenii, filme etc)tot te vei gandi la elhappysi daca acum stai de vorba cu o persoana este adevarat ca nu te mai gandesti insa vor veni orele de dinainte de somn in care clar te vei gandi la elhappyeu am trecut prin asta si stiu cum e! sfatul meu este ca atunci cand te gandesti la el lasa amintirile frumoase deoparte(stiu ca este greu dar incerci)si gandeste-te la momentele in care te-a tradat, mintit, inselat sau depinde de motivul pentru care nu mai esti cu elsadpeste noapte nu-l vei uita; doar timpul te va ''vindeca''; desi nu am crezut ca voi mai iubi nici pe jumate din cat il iubeam pe el...nu a fost asa delochappyeste chiar mai bine; am realizat ca nu era singurul barbat care ma iubea, aprecia si respecta; ba mai mult decat atat cel pentru care am plans foarte multe nopti nu ma meritahappy gandeste-te si la destinhappydaca e sa mai fii cu el sigur vei fi daca nu...sadfii tarehappy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Va multumesc pentru sfaturi si ganduri bune, dar ce te faci atunci cand locuiesti intr=un oras nu f mare in care ai fost absolut prin toate colturile lui cu fostul si acum iti trezeste amintiri frumoase? mie una nici nu-mi mai vine sa trec strada.ptr ca si atunci ma gandesc la el si am fel si fel de amintiri gen "ursule ce tanar esti cand te vad ma inebunesti laughing" f frumoase, dar acum dureroase crying

| horica a răspuns:

Da, am avut si eu o asemenea experienta in viata. Vreau sa iti spun ca mi-a fost tare greu, dar m-am implicat in fel se fel de proiecte, am incercat sa imi umplu timpul cit mai mult, pentru a nu ma gindi tot timpul la acea persoana.Iti recomand sa faci la fel. Si ca sa iti dau si o veste buna, sa stii ca nu dupa mult timp am intilnit o persoana deosebita, care mi-a oferit, si imi ofera si acum, poate mai multa dragoste decit prima. Si imi pare a fi o persoana cel putin la fel de buna ca si prima.Asadar, trebuie sa ai incredere in tine, in ceilalti prieteni si o sa treci cu bine peste aceasta perioada.