| aida009 a întrebat:

Dintr-o vreme ma comport foarte ciudat. Nu imi dau seama ce fac, doar dupa un timp am remuscari. Cand mama ma cearta ii raspun in ultimul hal, am ajuns s-o lovesc. Regret tot ce fac, dar cand ma simt atacata raspund cu aceiasi moneda. Intrebarea este cum as putea sa-mi stapanesc furia? Mama mi-a spus ca ma duce la un psiholog, dar asta a fost cu cateva luni in urma, iar de atunci simt ca m a "stric" pe zi ce trece.

Răspuns Câştigător
| gingergirl1 a răspuns:

Hmm...mi se intampla si mie cateodata thinking
In sensul ca ii mai raspund tatei pentru ca pur si simplu uneori ma scoate din minti laughing In afara faptului ca imi zice ca"nu fac nimic" "nu sunt in stare de nimic" si etc ma mai face de ras si de fata cu ceilalti.Am fost acum o saptamna si ceva la scoala pentru ca sa ma incriu in examen si venise cu mine si nu era nimeni prin scoala decat elevul de servici laughing Si "asteptam" in fata cancelariei si venise femeia de servici si ne spusese sa mergem la secretariat si incepuse sa tipe la mine prin scoala "ca esti de 8 ani in scoala asta si habar n-ai unde e secretariatul" Se uitase tipul de servici la mine...laughing Mda pai cateodata si eu ii raspund si imi pare rau, cateodata nu. Am ajuns sa nu prea il mai bag in seama cand vorbeste urat cu mine pentru ca nu vreau sa pun la corason laughing si pana la urma tot mie imi fac rau. Il respect, normal, e taică'miu si face multe pentru mine dar...na' nu totul e lapte si mierewinking
Deci asta te sfatuiesc si pe tine, sa fi mai calma si sa incerci sa te gandesti ca nu e bine ce faci! Eu in locul tau as merge la psiholog laughing Chiar mi-ar face placere sa discut cu respectivul/a si sa imi dea mici sfaturi happy

4 răspunsuri:
| Artemisia a răspuns:

Este normal pentru varsta noastra sa reactionam asa, suntem adolescenti iar calmul si rabdarea nu sunt punctele noastre forte. Si eu mai raspund aiurea mamei iar ea se supara, adevarul e ca stau cam prost la capitolul rabdare.
Iti sugerez sa incerci sa te calmezi mai mult, si sa nu o mai lovesti niciodata! e foarte grav ceea ce faci. Gandeste-te cum se simte ea. Parintii ne iubesc extrem de mult, si-ar da viata pentru noi, nu e frumos sa o rasplatesti cu o palma. Renunta la atitudinea asta! Probabil in viata mamei tale esti raza ei de soare, pe tine te pune pe primul loc, gandeste-te ca intr-o zi ea nu va mai exista, iar atunci o sa iti para extrem de rau pentru toate zilele astea irosite.

| Seby90 a răspuns:

Lasa sticla.

| Adelina16 a răspuns:

Păi, ar trebui să mergi la un psiholog mai repede. Dar, de asemenea, nu ar strica să te rogi și să mergi și la un preot. Ai putea să te spovedești... Poate te-ar calma.