E buna ideea cu inregistrarea, apoi dai inregistrarea parintilor ca pe tine ca copil n-o sa te bage nimeni in seama nici cu ea.
Este nebuna, o sa sfarseasca ca si fosta mea diriginta D-zeu s-o odihneasca! cu funia de gat si suspendata in aer, s-a sinucis.
Inregistrati-o si trimite-ti inregistrarea, in copie (originalul pastrati-l pe aparatul cu care ati inregistrat) la inspectoratul scolar judetean. Gasiti pe cineva major sa fie dispus s-o faca.
E nasol. Dar nu uita ca voi sinteti la scoala pentru altceva. Nimanui nu-i pasa de voi in afara de voi insiva.
O poti inregistra cand zice astea, si da ai dovezile.Mergi unde poti, director, cred ca si la politie merge.
How to get blackmailed 101.
E pusa bine cu directorul...
Ce redusă..adică în loc să ajute saracii copii îi fac să se simtă penibil, la liceu veți scăpa de ea, eu una am avut numai diriginte extraordinare, diriga de la liceu n.ar zice in fata clasei despre nimeni, daca are vreo problema il ia pe respectivul afara pe hol sa vb cu el, unu fură mereu din cuier umbla prin toate buzunarele diriga la depistat și la chemat de.o parte să.i zică, că dacă mai il pune dracu sa mai fure ceva il face de râs în toată școala.n.a mai dispărut nici.un pachet de șervețele!
A pai la noi inca din clasa a 6 a ne zicea ca suntem nespalati si ca sa ne tundem ca facem paduchi
God save us!
Buna! Psihologic,nu este normal!
-are un comportament deteriorat si degradant pentru unii.
-va jigneste,va acuza pe nedrept,in ciuda vointei voastre de a avea conflict cu dansa.
-trebuie apelat la directiunea scolii.
-trebuie sa ai dovezi, si sa depuna parintii o sesizare la directiunea scolii.
-daca nu apeleaza la inspectoratul judetean!
-nimeni nu trebuie tratat in halul asta, asta este societatea in care traim!
-Sanatate si toate bune!
O puteti inregistra cand va jigneste. Cu dovezile parintii tai poate sa-i faca o plangere la inspectorat. Asta daca conducerea scolii nu face nimic in privinta asta.
Daca o profesoara isi permite sa-ti zica asta ar trebui sa iei si tu atitudine, parerea mea, eu personal i-as da peste nas.
Din cate stiam eu ii puteti face referat. Vorbiti cu parintii acasa despre problema asta. Oricum probabil este pusa bine cu directorul deci nu o sa puteti schimba mare lucru.