anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Dispute religioase. Nu stiu ce sa fac, asa ca astept un sfat de la voi.
Consider ca orice om are putina intelepciune in el si se poate schimba, deci nu cred ca fac efort degeaba.
De cand i-am spus ca nu mai cred in Dumnezeu, bunicul ma tot face satanista si imi spune ca am prieteni satanisti, pe majoritatea necunoscandu-i macar. Pentru el, religia se imparte doar intre crestin si satanist, nefiind informat. Asa ca i-am gasit eu articole si,prezentandu-le, a spus ca apar satanismul (incercand sa ii deschid ochii).
I-am zis clar, sunt deista, nu cunosc tot Universul sa spun clar ca Dumnezeu nu exista, insa am dreptul la parerea de a fi semiatee. Am voie sa cred in ce vreau, dar ma tot ameninta ca ma da afara din casa (stam cu bunicii, nu ne permitem sa plecam) ca sunt SATANISTA, dar...
...cum sa il fac altfel sa imi priceapa parerea? Ce v-am spus voua i-am spus si lui.
Mi se pare aberant satanismul traditional, iar cel modern prea dur pentru gustul meu, asa ca nu-s cu niciunul.
Multumesc.

35 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru FlyingSoul):

Da, observ. Logica pare ciudată, dar este... logic, oarecum. Nici prin cap nu mi-ar fi trecut, iar dacă este asa cum spune bunica ta, a dat dovada de creativitate.

| FlyingSoul a răspuns (pentru anonim_4396):

Ce mai creativitate. laughing Eu i-am zis adevarul. Nu imi place s fumez. Ea a inteles ca fumez 2 tigari pe zi.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru FlyingSoul):

Da, am înțeles, ziceam că mi se pare creativă interpretarea asta ciudată laughing.

Răspuns utilizator avertizat
| minrest a răspuns:

Draga anonim, sa stii ca esti agnostica, nu deista. Vreau sa iti dau mesaj in care sa recomand o strategie in problema cu bunicul, dar vad ca nu pot. Poti sa imi spui sa iti raspund aici, desi nu as vrea, sau sa imi dai mesaj la care sa raspund.