Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 4 Aprilie 2025 sunt:
Bună! eu am 2 ani de zile care nu vorbesc cu mama mea, din cauza ca este manipulata de sotul ei. acum e bolnava de cancer și as vrea sa îmi cer scuze pentru neplăcerile create și sa iau legatura ...? (mai mult)
Cum pot sa ii spun mamei mele ca e deranjant pentru soțul meu ca ea sa dea like și distribuirii fostului meu? Am mai încercat sa vorbesc cu ea despre asta dar zice ca e Facebook- ul ei și ce treaba...? (mai mult)
Intrebare pentru fete, fetelor cat de mult conteaza pentru voi baiatul cu care sunteti impreuna sau daca un baiat va baga inseama cat de mult conteaza sa aiba si masina adica la.voi la fete stiu ca conteaza...? (mai mult)
Bună. Am 27 de ani. Pana acum am avut doar un iubit cu care am stat multi ani. Nu am iesit niciodata la întâlniri, nu știu nici cum se face. Mă puteti ajuta cu un sfat? (Si fetele si baietii). Cum...? (mai mult)
Deci vreau sa înțeleg 4 lucruri: 1 dacă tatăl meu se ia mereu de mine ma face slab și îmi zice mereu ca trebuie sa mananc și sa iau în greutate și ma forțează de multe ori sa mananc, vorbește...? (mai mult)
Bună, eu împreună cu logodnicul meu ne- am decis să facem cununia civilă anul acesta, în 2027 noi avem planificată nunta. Dorim să facem acasă o petrecere și mă gândeam sa le spun persoanelor...? (mai mult)
Buna dragilor! Am o intrebare am 27 de ani si imi este foarte greu sa imi fac un iubit, intrebarea este de ce oamenii sunt atat de obsedati de imaginile pe care le trimiti. Nu ca as fi eu vreo uratenie...? (mai mult)
Salut, în ultima perioada îmi da de gândit o întrebare și as vrea dacă se poate un răspuns, un anumit răspuns. Persoanele, toxice, narcisiste sa zic asa, care distrug relatii de cuplu se ...? (mai mult)
Buna! Sunt impreuna cu un baiat de 2- 3 sapt si nu stiu cum sa- i zic mamei, el deja ma intreaba daca am vorbit cu parintii mei despre el dar tot evit intrebarea, eu lui tata nu- i zic deoarece e in ...? (mai mult)
Bună. Mă confrunt cu o problemă care nu o pot rezolva nicicum. Sunt căsătorită de câțiva ani cu soțul meu și am unele momente când simt ca nu- l mai iubesc și sunt așa schimbătoare îmi vine...? (mai mult)
Iubita mea și cu mine avem certuri pe tema carierei! De exemplu ea isi dorește foarte mult sa lucreze în străinătate ca asistenta sau la un magazin cu suveniruri ori un call center dar eu sunt realist...? (mai mult)
Credeți că jocurile video pot afecta o relație? Nu locuim împreună, pe viitor dacă ne vom căsători. Prietenul meu se joacă, nu știu cât de des, iar eu nu prea sunt de acord cu ele dacă ...? (mai mult)
Ce să fac dacă sunt prost de dau în gropi?
Buna tuturor! Ce părere aveți despre faptul că am refuzat să mai ies cu un bărbat care nu știe să scrie corect gramatical? El voia o relație serioasă cu mine. Cuvinte gen "prieteni mei", "ați...? (mai mult)
Am nevoie de niste păreri. Vorbesc cu o fata de 4 saptamani, am avut si intalniri in tot acest timp si totul a mers bine.De 2 sau 3 zile a inceput sa schimbe, uneori răspunde sec la mesaje, nu prea...? (mai mult)
Bună fetelor, am și eu o dilemă dacă o pot numi așa poate multe fete vă veți regăsi în această treabă vreau să vă aud părerea. Eu cu soțul meu stau de 5 ani și în acești 5 ani ...? (mai mult)
Bună seara! Am o întrebare de ce nu mă pot îndrăgosti de absolut nici un bărbat? Am fost îndrăgostită o singură dată în copilărie și de atunci niciodată, dezvolt doar atracție fizică ...? (mai mult)
Ba, deci am si eu o dilema. Am si eu aproape 18 ani, si am avut doar 1 relatie de 4 luni cu o fata(fiind colega mea din liceu). Am simtit mereu sa am relatie inca de pe la vreo 14 15 ani. Sincer a venit...? (mai mult)
Bună. Mai are cineva părinți comuniști care nu te lasă să faci ce vrei la 30 de ani?
Buna. Daca am o prietena si are 18 ani e trecuta de majorat, aproape are 19 ani dar are epidepsie si nu mai face crize de 8 sau 9 ani. Vrea sa se mute cu iubitul ei fara sa ii anunte pe parintii. E...? (mai mult)
Sunr veșnic nemulțumit. Ce pot face să mă schimb?
Buna, am trei fetițe de 6, 8, 10 ani cea mica este la grădiniță iar astea doua merg la școală și sunt în clasele 1, 2 dar sunt foarte obraznice, au note rele, vorbesc urat de mine ascund...? (mai mult)
Am 23 de ani și când împlinesc 24 ani, în noiembrie, mă gândesc să mă sinucid. Credeți că dacă sar de la etajul 8, mor? În fiecare zi mă uit după balcon și mă întreb dacă să sar,...? (mai mult)
Salut. Am 20 de ani, iar mama mea nu mă lasă să ies din casă pentru că are atacuri de panică. Totul a început de la vârsta de 14 ani, pe timpul acela eu nu eram așa dornică să ies din casă,...? (mai mult)
Eu sunt un om mereu nemulțumit. Oricât de bine mi-ar merge, tot e ceva să nu îmi convină. Cum să mă schimb? Cunoașteți oameni ca mine?
Salut! Îmi puteți da sfaturi cum pot găsi un polițist/fost polițist? Problema este că e chiar tatăl meu dar când eram mic s-a despărțit de mama și de atunci nu mai știm nimic de el.
Sunt de condamnat dacă voi avea un bebe și voi sta mai mult de 2 a- ni acasă? As sta de exemplu 4, 5 ani pana creste mai mare doar puțin l- a lasa cu socri s- au parintii după aceasta perioada mi...? (mai mult)
Cum să te concentrezi doar pe prezent și să nu te mai gândești la viitor?
Bună, TPU! Aș avea nevoie de sprijinul vostru, o vorbă bună, înțelegere sau măcar o părere. Chiar nu am cu cine să vorbesc și nu mă simt ok psihic. Ideea e că am probleme în familie, în...? (mai mult)
Va cer părerea! Viitorul meu soț bea in fiecare zi când este liber, suficient încât să se îmbete. Când este liber face treaba acasă, dar fără băutura nu poate. Mă deranjează când vorbesc...? (mai mult)
De ce majoritatea lumii spune în general ai o prietenă/prieten și nu direct ai un iubit/iubită? Prietenul de obicei e ăla cu care decât ieși, vă vedeți rar etc și iubitul e direct:sărituri,...? (mai mult)
Am și eu doua fetițe de 7, 9 ani sunt la școala în clasele 1, 2 dar sunt foarte obraznice s- au apucat de fumat, au note rele mi- au spart tv, geamul de la vitrina, oglinda de pe hol, se tăvălesc...? (mai mult)
Pare ca extrem de multe vedete și comentatori fără prea multa experienta în domeniu apar la TV și comentează intr- una despre relații și despre cum ar trebui sa fie bărbatul perfect și femeia...? (mai mult)
As avea nevoie de ajutor sa vorbim, mereu am ganduri de sinucidere, nu ma ajuta cam nimeni, n-am pe cine sa ma bazez, imi esti rusine.
Indiferenta doare dupa despartire?
Salut, vreau sa va cer și eu o părere sinceră. În urma cu un an am cunoscut o fata la locul de munca. Deocamdată nu ne- am mutat împreună deoarece are unele probleme în familie și după ce le...? (mai mult)
De ce mamele noastre au voie să dea în noi și să ne bata, că avem note rele și facem prostioare exact cum fac eu când greșesc mă duce îmi camera la ea mă dezbracă in fundul gol și îmi dă...? (mai mult)
Bună searaaa, dragilor ce ați face în situația în care partenerul vostru e mai fericit cu familia lui frate cumnata decât cu voi? Și toate momentele voastre sa fie doar în prezenta fratelui și...? (mai mult)
E ciudat că am 23 ani și nu am avut niciodată o iubită?
Bună, vorbesc cu o fată de câteva saptmanai, nu ne- am văzut până acum ca stăm în județe diferite. Ea a început să aibă sentimente față de mine la fel și eu. Doar ca acum 2 zile s- a supărat...? (mai mult)
Iubi bubi nu vrea să mă mai lase la muncă, adică vrea să merg să stau la el la cratiță că face el banii şi mie nu îmi place ideea. Eu vreau să am lucrul meu, nu să stau acasă toată ziua...? (mai mult)
De ce panaramele au banii şi fetele cuminți nu? Dacă e aşa mă fac şi eu panaramă decât să mă chinui de pe o zi pe alta cu saraliul din românia una care sa măritat la 13 ani are banii telefoane...? (mai mult)
Singurătatea nu vă "omoară"? Eu când sunt în prezența persoanelor și vorbim, mă simt bine. Dar, apoi, ajung acasă și îmi vine să mă dau cu capul de pereți.
Salut TPU. Cum pot sa il conving pe fratele meu din Anglia sa imi trimita un telefon nou, am un Samsung S9+ , dar bateria este foarte uzata si sunt nevoit sa il incarc de doua ori pe zi. Am incercat...? (mai mult)
Bună seara, am o cunoștință care mi- a zis ceva aiurea rău de tot și anume că dacă unul din părinți moare nu vrea să trăiască fără ei în sensul ăla rău. Ce este de făcut în acest ...? (mai mult)
Cum să nu mai fiu un "smiorcăit" care se gândește la sinucidere? Nu îmi e frică că o să mor, ci că nu o să mor și o să rămân țintit la pat.
Bună ziua.Cred ca îmi cunoașteți multi dintre voi problema cu care ma confrunt.Eu și acum am acelasi gând care ma omoară de ani de zile, dar ceea ce ma omoară pe mine și mai rău este faptul ...? (mai mult)
Ce ați face în situația de față? Indiferent că sunteți femei sau bărbați, faceți situația să fie pentru ambele sexe. Dacă aveți o soră/frate a cărei soț/soție constant vă bagă bețe...? (mai mult)
Buna, o întrebare am. Se poate sa îmi păstrez și numele de fată dacă deja pe certificatul de căsătorie s- a trecut numele soțului? Menționez nume străin și cununie oficiată intr- o țara ...? (mai mult)
Buna ziua, va scriu astazi, aici, pentru ca sunt intr- o situatie in care nu stiu ce sa mai fac. Sunt o fata de 23 de ani, insarcinata in luna a 4 a si pe strazi. Locuiam cu fostul meu iubit ce m- ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
anonim_4396 întreabă:
liliana77any întreabă:
contstersinteresscazut întreabă:
tonyc7 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Recunoasteti personalitatea
Le-ai auzit numele de nenumarate ori. Sunt cei mai celebri oameni din istorie. Poti insa sa le recunosti chipul?