Aaa nu em fost atenta. cris am crezut ca vine de la cristi.
Cunoasterea. Mie asta imi place, sinceritatea si vorbitul deschis. Nu ai cum sa cunosti o persoana total, sunt lucruri de aflat.
Pe mine sotul meu m-a cucerit prin felul lui de a fi plus vorbe frumoase care si acum dupa mult timp ma alinta si sunt alintata si rasfata lui chiar daca momentan nu e langa mine ma simt foarte protejata inca un gest frumos e ca mi-a cumparat flori el nu cumparase la nici o femeie flori nici lui maicasa.Mult noroc si Bafta
Pentru o fata e foarte important sa-i spui ce simti, ce iti place la ea.Incearca sa fi cat mai convingator, uneori sa-i mai dai mici atentii(un trandafir eventual). Arata-i ca dragostea pentru ea e sincera si ea se va simti bine, poate veti fi impreuna. Sper ca te-am ajutat. Spune-i cat mai repede ce simti pentru ea si ea va intelege crede-ma!
Draga mea, sunt femeie si nu sunt interesata sa cuceresc o femeie; vroiam doar sa vad prin ce anume va cucereste un barbat!
Ii poti aduce flori, sa-i vorbeste sensibil, de frumusete... dar cel mai bun sfat cred eu ca este : Fii tu insati. Ea trebuie sa te placa asa cum este daca vrea daca nu mai sunt femei.Succes!
croissant întreabă: