anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Doar El&Ea
El şi ea s-au întâlnit într-un punct dintr-un anumit loc, atunci când s-au văzut ochii lui nu au mai putu să stea liniştiţi să nu mai vorbim de inimă, care bătea nebuneşte iar în suflet o căldură emana, era doar focul dragostei ce începea să ardă tot mai tare. Cuvintele abia ce ieşiau şi tot mai mult imi venea pe buze acel cuvant te iubesccc, iar ea când a auzit aceasta ea era cea mai fericită, şi dintr-o dată zîmbetul i-a apărut pe buze şi o roşeaţă pe obraji, DAR s-a auzit dintr-o dată o frază eşti EŞTI CEA MAI FRUMOASĂ, baiatul din nou a prins curaj chiar dacă genunchi îi tremurau şi încă nu se putea stăpâni de emoţi, cea a simţit acea fată? simplu numai sentimente de iubire. (de Nedelcu David), cred ca ati trecut si voi prin asta ce ar fi sa povestiti asta aici happy

2 răspunsuri:
| hate1t4ll a răspuns:

Ce-i cu prostia asta remestecata de atatea creaturi bipede cu pretentie de creaturi superioare?
Super tare fraza "esti cea mai frumoasa",sa inteleg ca "S" e o propozitie?!
Serios acum, seamana cu o compunere de clasa a V-a, scuze.

| TeUrSsCsYtEiUbEsC a răspuns:

happyhappymie'mi place.desi e na...cam de pe alta planeta ca sa zic asa.
Sa fim seriosi baiety din astea nu exista, si in ziua de azi nici fetelehappyhappy
Ceea ce ai scris este romantic si unele fete au trecut prin asa ceva(asa)dar.rar...
De multe ori baieti nu'si dau seama ca o fata iubeste cu atat putere/pasiune un baiat, baiatul mai mult flitreaza cu o fatatongue