Voiam sa-ti rau un raspuns serios, dar m-am apucat sa-ti citesc comentariile. Esti obositor. Nu e de mirare ca nu are chef de discutii cu tine fata. Cred ca in orice discutie te-ai baga cu ea, ai incerca sa-i bagi pe gat in jos parerile tale putine si fixe si apoi ai da-o pe aia, cu toti suntem egali, dar nu prea. Groaznic.
Mai flamandule! Fa esti cu mata ce ti-a dat viata si te-a facut pe tine asa idiot.Ai grija ca nu te-am jignit si nici nu iti permit sa vorbesti asa.
Esti si tu un mic rahat pe planeta si te dai mare smecher, dar sa iti spun o noutate: pe internet sub anonimat poti sa fi si presedintele tarii dar asta nu inseamna ca toata lumea e prosta sa te creada, ca la ce minte de gaina ai dai dovada ca inca nu ai apucat sa respiri nici aer ca altfel nu imi explic cum poate sa existe asemenea specimen.
Vi si te plangi ca si o puicuta indurerata ca nu te suporta femeia iar daca oameni nu te supraestimeaza pentru simplul fapt ca ai scris aici doua randuri sunt toti prosti.Tu chiar nu vezi ca tu ai o problema? Este o vorba "daca nu ti-ai pus niciodata problema ca ai putea fi prost inseamna ca tu chiar esti"
Si iti mai spun o noutate: Femeia aia e mult prea desteapta pentru tine si stie ea de ce nu se coboara la nivelul tau.Nu te-a lasat pana acum din mila sau din cauza ca profita de pe tine dar daca nu iti schimbi mentalitatea asta de taran cordit vei ajunge la 40 de ani tot dand la ****.
De ce reactioneazã asa? Toate sunt incapatânate, nu ai cum sa le schimbi daca au o idee aia rãmâne. Ai auzit de solipsism? Vezi pe google, nu ai ce idei sa imparti, ca e una, ba ca e cealaltã, doar le enervezi asa. Dacã esti vorbaret cu ea, taci din gura, abtine-te si ascult-o doar... daca vrei sa fie bine, nu te da mare Einstein in fata ei. Si in general.
Daca e asa proasta de ce esti cu ea impreuna? daca nu-ti convine de ea si o crezi proasta, las-o si gasesteti una care sa te faca pe tine prost(una din aia toba de carte).
zi merci ca e proasta.asa poti sa o manipulezi.tu ala desteptul, ea aia proasta. opusii se atrag.
Vrei să fie mai inteligentă, dar pentru ce, că una cu mai mult de 85iq n-ar sta cu tine.
Nu este copilul tău ca să încerci să o educi, în plus nu poți sa ți planifici anumite lucruri în viata, unele lucruri lasă le sa vina de la sine, fii mai relaxat
Nu o sa lase de la ea. O sa se amplifice stupiditatea si incapatinarea feminina cu varsta, crede-ma. Mai trage la rame la ea o perioada si pregateste-te moral sa ii dai papucii.
Spui că nu te cunosc, apoi faci afirmații despre mine pe care nu le știi. Și nu e nevoie să te cunosc personal, pot deduce din ce am citit. Dar îți înțeleg reacția. Adică aș fi înțeles-o, dacă aș fi fost singurul care ți-a zis asta. Dar cum mai sunt mulți mai sus care ti-au zis aceleasi lucruri, nu are niciun rost să te mai cerți cu mine sau să-mi mai dai argumente cum că nu ar fi așa. Știi chestia aia cu "...cand iti spun 3 oameni ca esti beat, du-te si culca-te"?
Binele cu forța nu mai este un bine. Ai pus o întrebare aici și ar fi bine sa asculți părerile celorlați, poate vei învața și tu ceva nou, a te contrazice cu cineva nu este de folos în anumite situații. Și eu consider ca te as putea învața ceva și ca tu nu ești receptiv și e spre binele tău, dar totuși tu nu vei considera la fel
Pfff, simplu ca buna ziua. Nu e tipa aia pentru tine si-ti pierzi vremea aiurea suparand-o in timp ce si tu te superi degeaba.
E ca si cand te-ai duce la magazin sa ceri si baterii pentru o telecomanda noua. Te enerveaza ca n-a venit cu baterii. Inteligenta aia pe care o cauti tu e in mare parte nativa si n-o poti schimba tocmai tu.
Practic tie ti se pare enervant ca nu se muleaza cineva dupa mindset-ul si agilitatea ta in a raspunde pe chat-uri la secunda.
Mai intai vezi daca ea macar tine la tine, te apreciaza asa cum esti tu, asa daca tu incerci sa schimbi omul nu o sa-ti iasa. Toate relatiile de genul asta esueaza. Oamenii cand se schimba de-a binelea de obicei se schimba in mai rau, desi crezi ca le faceai un bine.
Cand iubesti pe cineva o faci pentru ce e ca om, nu ca nu se supune unor criterii abracadabrante de ale tale. Si tu parca ai fi o femeiusca din aia blonda cu ochi albastri (da, stiu e cliseul ala pentru prostanaci), care incearca sa se uite la baietii mai rebeli in ideea ca-i schimba ea si se multumeste doar pe moment cu ce e respectivul, desi culmea, nu se va schimba respectivul si tot ele raman cu buza umflata (adica tu). Asa faci tu, probabil te uiti dupa tipele alea care arata bine si te intrebi de ce nu functioneaza si inteligenta prea bine la prea multe din anturajul tau.
Tocmai de aia e distanta mare de la "femeile nu sunt prea inteligente" pana la abilitatea ta de a pune ochii pe cine trebuie (daca exista macar).
Vezi ca am avut un prieten care gandea exact ca tine, se si exprima fix ca tine, de la emoji si virgule si orice vrei tu. A schimbat 5 perechi de chiloti, de fiecare data a fost de fapt vina lui pentru ca n-a stiut sa respecte fetele alea, pe langa faptul ca doar le mintea si seducea mieros numai ca sa fie cu el, dar dupa cateva luni de zile isi dadea arama pe fata, eliberand demonul si ingrozind pe toti cei din jur. Pana si cu mine era un prieten ipocrit si un narcisist profitor.
Deci eu zic mai bine sa te uiti la persoana ta si sa-ti evaluezi de la bun inceput preferintele cand vrei sa fii cu cineva.
Stii ce nu pot sa sufar? Copii din astia ca tine cu aere de intelectuali! Nu poti sa schimbi un om. Stiu foarte bine atitudinea asta a ta "vai nu putem sa vorbim despre lucruri profunde, despre ce sens are viata, etc" Esti un fel de hipster. Fata e proasta. N-ai ce sa-i faci! Ori inveti sa traiesti cu asta...ori o lasi! Si aroganta de care dai dovada "eu le stiu pe toate si toata lumea din jurul meu e proasta"...da dovada ca de fapt si tu esti la fel de prost ca si ea
Ttete-a meu, tu ai inceput sa faci afirmații despre mine pe care nu le știi.Si acum tot tu sari de fund in sus, e penibil. Sunteti penibili. Nu va inteleg rosul, raspundeti la intraberi doar la bascalie aha... si tot voi ziceti de unu si altul ca are iq-ul scazut, foarte inteligent ce sa zic.
Iti spun ce i-am mai spus si altei bagatoare de seama de pe aici:
"Prea multi care arata cu degetul si judeca, si arunca cu cuvinte considerand ca cunosc ei o persoana" dupa...ce criterii? niste conversatii thinking
Hm... interesant.
Turma se extinde...iar tu esti in mijlocul ei.
Bine nu ca ti-ar pasa, oricate v-ar spune omul tot prosti veti ramane, tot voi faceti pe victimele culmea...penibil ce sa zic