| UnchiulRamiz a întrebat:

Doi frați din Germania au făcut patru copii împreună, iar acum se luptă să facă incestul legal. O sa atasez intr-un comentariul si linkul. Mi se pare strigator la cer. Voi ce parere aveti?

24 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Https://www.bbc.com/news/world-europe-17690997
au avut o copilarie horror, ea este schizofrenica, el poate a abuzat sexual de ea, ca ea nu este constienta de decizile ei, sunt din Germania de est =comunista

hai sa spunem toata povestea
Stübing, lăcătuș [ 1] s-a născut la Leipzig, Germania de Est, al doilea dintre cei cinci copii. A fost luat în îngrijire la vârsta de 3 ani, după ce a fost atacat de tatăl său alcoolic, a fost adoptat la vârsta de 7 de către părinții săi adoptivi și a crescut în Potsdam. [2] [3] Sora lui s-a născut în 1984. Stübing și-a cunoscut mama, care se despărțise de tatăl său și avea un nou partener, și pe sora lui în 2000, când el avea 23 de ani și Karolewski 16. [2] Potrivit datelor Stübing, relația dintre el și sora lui a devenit incestuoasă după ce mama lor a murit brusc în decembrie 2000. [2] Ceilalți frați ai lor au murit. [2]

Karolewski, care are o tulburare de personalitate [3] și un handicap mintal minor, a născut primul lor copil în octombrie 2001. După ce un asistent social a raportat suspiciuni de incest, Stübing a primit o sentință cu suspendare în 2002. [2] [4] Karolewsi ulterior a mai născut doi copii; la cel de-al doilea proces al lui Stübing, în 2004, ea a fost acuzată în calitate de co-inculpat al acestuia, deoarece al doilea copil a fost conceput după împlinirea ei de 18 ani. El a fost condamnat la 10 luni de închisoare, iar ea la 6 luni sub supravegherea unui asistent social. [2] [4] Nici unul nu a primit un avocat; Stübing a făcut apel la verdict. Până în noiembrie 2006, a ispășit termenul și a fost eliberat. [2]

Primii doi copii ai cuplului sunt ușor handicapați psihic și fizic; al treilea s-a născut cu un defect cardiac care a fost corectat prin intervenție chirurgicală. Toți trei au fost plasați în plasament. [2] [4] Al patrulea copil al lui Karolewski, o fiică născută în 2005, era sănătos și nu i-a fost luat. [1] La un al treilea proces în 2005, ea a fost din nou condamnată la supraveghere, iar Stübing a fost condamnată la 14 luni de închisoare. [2] [5] Avocatul său a făcut apel la Curtea Constituțională Federală; [1] [2] Apelul lui Stübing a fost respins în martie 2008, [4] iar în aprilie 2012 a pierdut un recurs la Curtea Europeană a Drepturilor Omului în temeiulArticolul 8 din Convenția Europeană a Drepturilor Omului (Dreptul la respectarea vieții private și de familie). [3] [5] [6] [7] Stübing a solicitat trimiterea cauzei la Marea Cameră, dar în septembrie 2012 acea cerere a fost respinsă, iar hotărârea a devenit definitivă. [8]

În 2004, Stübing a suferit o vasectomie voluntară. [1] În timpul celei de-a treia închisori, Karolewski ar fi avut un al cincilea copil de către un alt bărbat; cuplul a reluat viața împreună la eliberarea lui Stübing. [4] [9]
Legea împotriva incestului se bazează parțial pe probabilitatea crescută ca uniunea să producă copii cu handicap.

Doi dintre copiii cuplului au dizabilități.

Cu toate acestea, avocatul lor a susținut că există și un risc mai mare atunci când persoanele cu dizabilități au copii, sau cu femei mai în vârstă, dar astfel de circumstanțe nu sunt interzise.

Stuebing a susținut că i-au fost încălcate drepturile la viața privată și de familie.

Dar Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO) a declarat că interzicerea incestului german pentru frați și surori nu încalcă dreptul fundamental la protecția vieții de familie.

Acesta a menționat că instanțele germane nu au condamnat-o pe sora lui Stuebing pentru că aceasta are o tulburare de personalitate și era „doar parțial răspunzătoare" pentru acțiunile sale.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu au cum să legalizeze incestul.

| Mosotti a răspuns:

Pai parerea ta o am si eu, e strigator la cer, atat timp cat sunt rude, nu se face asta mai ales si pentru ca pot iesi copii cu mari probleme.
Nu o sa faca incestul legal niciodata incestul, pentru ca e o bomba cu ceas, producator de copii bolnavi care se chinuie si ei, si cad pe capul societatii apoi.

| Lioana a răspuns (pentru Mosotti):

Acum se legalizeaza orice. Sper sa nu se legalizeze si asta.

| Mosotti a răspuns (pentru Lioana):

Asta nu se va legaliza niciodata, si doar numai pentru riscul ca pot iesi copii bolnavi, pentru ca asta e un risc foarte mare pentru societate, face rau, tine-i prin spitale, bani cheltuiti de la ceilalti, doctori platiti pentru ei, tratamente si altele, de pana la urma nici un om ce munceste nu primeste atentia aia, ca asa e in afara.
In rest se legalizeaza pentru ca nu are efect asupra altora sau societatii.

| UnchiulRamiz explică (pentru Mosotti):

Problema e ca ies copii handicapati, oare chiar nu am pic de constiinta? Eu unul mai bine sa stiu ca nu am copil NICIODATA decat sa se nasca retard sau sa fie olog de exemplu. Exista fel si fel de oamenii dusi cu sorcova, desi ei se cred mai buni ca aia cu boli mintale, ei sunt mult mai nebuni si periculosi. Aia saracii nu au constiinta si discernamant

| UnchiulRamiz explică (pentru Lioana):

Cu homosexualii e posibil, dar nu peste tot in lume. Incestul niciodata nu o sa fie legal nicaieri.

| Mosotti a răspuns (pentru UnchiulRamiz):

Foarte bine zis.

Cu homo, trans, bisexuali, lesbi nu e problema, ca nu se face rau nimanui, sunt ambii majori si de acord, e f okey, sa se casatoreasca, sa infieze copil (Ca daca stii sa fi parinte atat conteaza, ca si asa sunt milioane copii traumatizati si in familii clasice), treaba lor.
Dar nu incestul.

| RAY a răspuns (pentru Lioana):

De închisoare cu executare, apoi la doi ani și jumătate, pentru recidivă.

În ciuda măsurilor restrictive pe care statul le-a luat împotriva lor, Susan și Patrick spun că se iubesc. „Nu ne-am cunoscut în copilărie. Ne-am îndrăgostit când am ajuns adulți, iubirea noastră este reală. Nu putem face nimic în privința asta", au spus cei doi, care au pierdut procesul pentru dezincriminarea incestului.

e greu sa citesti un articol

| StrongHeart a răspuns (pentru UnchiulRamiz):

E legal in Japonia.

| Mosotti a răspuns (pentru StrongHeart):

Aaaaoleu! Au innebunit aia?

Gata! Japoneza sau chinezoaica vreau tongue nu sunt rulate ca unele românce, de zici ca au găleată între picioare rolling on the floor

Ete nu-s rulate, toate femeile misto is rulate pe tot globu.

Bărbații chinezi nu au timp de femei. Lucra prea mult sa poată avea timp de femei. Atunci cu cine se fot? Româncele nu vezi ca de la 12 sau 13 ani vor carnat?

Lasa ca au ele cu cine sa se f, japonezii lucra f mult, nu chinezii.

| Freya1 a răspuns:

E clar ca sunt probleme psihice la mijloc, sau au fost educați foarte prost.Dar mizez pe prima varianta.
Cu toate ca prin Asia, rudele se mai căsătoresc într-e ele.

| oglindasultanului a răspuns:

Eu sunt invidioasa pe cele care au frati.

| UnchiulRamiz explică (pentru oglindasultanului):

De ce? Cum asa?

| Mosotti a răspuns (pentru oglindasultanului):

De ce esti invidioasa pe cele care au frati?

| Eireann a răspuns:

In cazul unor rude de sange care nu au crescut impreuna exista ceva numit "genetic sexual attraction" - fenomenul nu e complet explicat dar e destul de des intalnit in cazul copiilor dati in adoptie cand isi cunosc parintii biologici, sau fratii despartiti de foarte mici cand se reintalnesc.
Este totusi suficient de rar.

| TraianVasilievici a răspuns:

Ar trebui sa fie impuscati