| vali69_1698 a întrebat:

Doresc sa-mi cunosc tatal, despre care nu stiu aproape nimic, decat numele si din ce judet este. Ce pot face intr-o astfel de situatie?

5 răspunsuri:
| pisoias a răspuns:

Ar trebui sa te mai gandesti. Daca el nuvrea sa te cunoasca? Poate ca actuala lui familie nu stie de existenta ta si-i vei crea probleme.De altfel daca el nu te-a cautat ar trebui sa-ti dea de gandit.

| Emeraude a răspuns:

Daca stii spitalul la care ai fost inregistrata cand te-ai nascut, s-ar putea sa aflii acolo cateva informatii vagi.Incearca si la Primarie/Starea Civila, desi nu sunt sigura ca vei gasi ceva folositor acolo, probabil te vor plimba de la un functionar la altul, fara sa te ajute. Cel mai bine ar fi sa-ti intrebi mama sau rudele apropiate, care au intrat in contact cu el si care cunosc unde locuieste, astfel il poti vizita intr-o zi, asta daca te tine inima sa nu faci infarct, e un impact destul de marcant. O spun pentru ca si eu am avut o colega, foarte buna prietena, care mi-a marturisit ca nu a avut curajul sa-si intalneasca face-to-face tatal decat dupa ce a implinit 16 ani, i-a cerut mamei sale numarul de telefon al tatalui (acesta o abandonase sau asa ceva, dupa un timp o cautase si vroia sa mentina legatura cu ea, dar ea nu a acceptat sau ceva in genul) si s-au intalnit. Din ce mi-a spus, s-a simtit foarte stanjenita si nu-si gasea cuvintele, au stat cateva zeci de minute fara sa-si vorbeasca, de abia s-au pupat la plecare, ea avea un sentiment "ciudat" in ea, il percepea ca pe un dusman. Eu i-am zis sa scrie o carte despre intalnirea asta, m-a fascinat tot ce mi-a spus. laughing
Oricum, mult succes, sper sa-ti intalnesti tatal, doar sa ai grija sa nu ramai dezamagita, s-ar putea sa-l dispretuiesti mai mult decat probabil, o faci acum.

| psihox a răspuns:

Ai multe cai de comunicare. Ce zici? Si excursii. Pentru inceput mici vizite pentru acomodare, dar peste un timp, sedere prelungita la vizite.

| yodeiutza96 a răspuns:

Nu ai cum... numai daca mai faci rost de datewinking

| brunetteee a răspuns:

De ce nu vb cu mama ta sau matusa, unchi? pe oricine poti sa intrebi pentru. ca ai tot dreptu sa stii despre tatal tauwinking