Hei.Eu nu cred ca i-ar placea de tine.Cel mai probabil este sa-i placa activitatea de la ora, poate felul cum gandesti sau altele, dar e si posibil sa te inseli in privinta asta deoarece in momentul in care esti indragostit/a vezi lucruri care poate nu sunt asa cum ti le imaginezi si cel putin la diferenta voastra de varsta sunt sigura si sper sa nu fie nimic deosebit intre voi.
Nu cred ca e vorba aici de dragoste...
deoarece ai 11 ani...
poate ii place ca esti activa la ora.ca executi bine tot ceea ce va pune el sa faceti...
altceva nu cred adica p bune acum.
Deci daca thu ai 11 ani si el 25... poate te place pentru ca cine shtye esti frumoasa poate...dar nu cred ca ar merge ceva intre voi 2
sincer
te up
asta'i raspunsu' meu
Deci daca thu ai 11 ani si el 25... poate te place pentru ca cine shtye esti frumoasa poate...dar nu cred ca ar merge ceva intre voi 2
sincer
te pup
asta'i raspunsu' meu
Daca e asa cum spui, are probleme grave cu capul si este pedofil.
poate ti se pare tie. spera sa nu te placa!
Eu zic sa nu complici situatia. El este un adult si nu iti va acorda atentie, si nu te va trata de la egal la egal, in caz ca se intampla ceva. Si cum spui tu ca se uita la tine, crede-ma, cand esti indragostit, orice gest al persoane respective crezi ca ti se adreseaza
La 25 de ani o relatie inseamna mult mai mult decat la 11 ani.E imposibil sa te placa(si ilegal de altfel). Daca te priveste insistent inseamna probabil ca ai potential sportiv.Hope I helped.
...ai 11 ani. e doar o iluzie. mai cresti un pic si dupa aia vezi ce faci cu profu de sport.
Draga mea...proful de sport daca are 25 de ani nu se mai uita la tine in vecii vecilor.Scz da asta cred eu! El posibil deja sa aiba o prietena de virsta lui.Doar diferenta de virsta e mare dintre voi.Iar tu draga nu trtebuie sa gasesti o modalitate sa fiti impreuna, nu e posibil-adica e posibil dar nu e pentru binele vostru! Ghindestete cind o sa ai 16 ani si o sa vrei sa il prezinti parintilor va fi belea.Tu 16 ani si el 30.Incearca sa te indragostesti de cineva de virsta ta.Cred ca e cel mai bine.:X
El ar 25 tu ai 11...este o diferenta prea mare.sau cine stie.
Se uita insistent pentru ca poate a prins drag de tine ii place ce faci la sport etc.
OK evit sa-ti spun cea ce au facut-o si ceilalti utilizatori, adica dragoste la 11 ani
Profu` tau are 25 de ani, tu 11 nu prea vad vreo sansa de reusita, intr voi doi sunt 14 ani diferenta deci cand tu faceai 1+1 el cutreierea cluburile... uita-l ca sunt sigura ca acele priviri nu inseamna nimic important, gaseste-ti pe cineva de varsta ta
Ce-ar fi acum sa ma indragostesc de dirig ca doar are 24 de ani si eu 14 hai ma lasi
Diferenta aceasta nu ar fi fost mare, daca tu ai fi avut 21 de ani si el 35 de ani.Ar fi fost vorba despre doua persoane mature. Problema este de diferenta de etape ale vietii:tu copil, el matur.Te imaginezi pe tine la 25 de ani indragostita de un pusti de 11 ani? Deasemenea e vorba si despre statutul social:tu eleva,el profesor. Faptul ca se uita la tine,poate insemna mai multe:ori isi da seama ca il placi, ori esti foarte bine facuta si promiti..., ori esti buna la sport.Eu cred in ideea ca stie ca-l placi, si e curios sau se amuza in sinea lui.Nu ai nici o sansa, decat peste vreo 5 ani, cand el va avea poate si un copil.Dar atunci, nu-ti va mai placea tie.
Scumpo el are 25 de ani este matur, nu si-ar cauza probleme stand cu un copil de 11 ani care nici macar un act de identitate nu are.asta este o iluzie a ta pentru ca iti place de el, nimic mai mult
Sincer...poate ii place ca ii esti eleva.dar gandeste`te ca are 25 de ani. poate are iubita de aceeasi varsta.mai e putin si se insoara.ce sa faca cu tine? Tu esti un copil mic el e adult...pf ce vise mai sunt si astea?