Deci a zisdaca vrea Darius sa vorbeasca cu mine) nu ca ar vrea ea sa vorbeasca cu tine! Ceea ce denota lipsa de interes de a avea o discutie din propriu interes! Cred ca o ia ca pe o Obligatie! Si daca a avut loc discutia:Ce a zis, ce impresia ti-a facut?
A ramas prima data cu o privire fixa la mine dupa, i-am spus decat sa fie tare mentru mama ei daca la ea nu se gandeste si ca imi pare nespus de rau pentru cele intamplate, si ca poate nu trebuia sa fiu acolo in acele clipe. dar ea a spus ca nu face nimic si ca imi multumeste din tot sufletul ca am fost acolo dar a tinut sa ma intrebe de unde am aflat de cele intamplate. de relatia noastra nu am vrut sa deschid nici un subiect pentru ca nu era momentul asa am considerat, probabil ca nici ea nu dorea asa ceva sau poate ca de asta nu-i mai era aminte.
Du-te la ea, nu mai sta. Tu zici ca te cunosc si neamurile ei, si parintii tai (cred) o cunosc pe ea, intre voi este o relatie serioasa la care nu merita sa-i dai asa cu piciorul.
Eu iti zic sa vorbesti cu ea sa-i zici ca sentimentele tale pentru ea sunt inca puternice, ca nu ai renuntat la gandul ca nu mai face parte din viata ta si apoi vezi ea ce parere are! E singura modalitate de a pune punct framantarilor tale! Daca si ea are aceleasi sentimente, cu toate ce mi-e greu sa cred ca dupa 3 ani nu au ramas urme, atunci totul va deveni o simpla formalitate! Doar vorbind cu ea vei rezolva problema! Va cunoasteti prea bine sa nu incerci acest mod de comunicare da? Si cred ca gestul tau nu a trecut fara sa fie apreciat! Multa bafta iti tin pumnii!
Sincer chiar nu siu cum sa iau legatura cu ea pentru ca nu mai are acel numar de telefon! sau sa stau sa o pazesc poate poate iese din casa, ca servici nu are iar la scoala a terminat-o. nu stiu cum si cand am mai iesi.
Greu de comentat! Si mai greu de dat sfaturi! Parerea mea (sper sa ma insel),ea nu mai are nici macar un sambure de dragoste pentru tine,Daca mai era ceva pe acolo, prin gestul pe care l-ai facut, cel putin trebuia sa iasa si sa-ti multumeasca pentru condoleantele aduse familiei! Cauta pe cineva care sa te iubeasca si sa te inteleaga.Sa fii iubit!
Nu sunt in cunostinta de cauza de ce nu a iesit. dar prin cumnatul ei ma invitat sa stam de vorba. A spus in felul urmatot "spune-i lui darius daca vrea sa vb cu mine il astept" acum nu stiu ce sa mai cred, iar cand m-a vazut a inceput sa planga.
Dupa trei ani ar trebui s-o cunosti destul de bine. In functie de cunostintele astea tu vezi cumva ca te mai iubeste? Poate ea te-a uitat si acum vrea sa inceapa o noua etapa. Moartea tatalui sau cred ca o slabeste, fii cat mai mult langa ea, apropriete in acest moment, arata-i ca ca iti pasa de ea. Daca dupa asta ar vorbi cu o alta persoana i-ar spune ca sunt putini barbati care sunt alaturi fetelor in astfel de situatii si ar vrea sa se impace cu tine, asta daca mai tine cat de cat la tine.
Daca sentimentele s-au evaporat, cel mai bine ar fi sa incerci sa te gandesti la alta, sa nu suspini dupa un lucru care nu va mai fi al tau. Timpul trece mereu mai departe, iar el trece pe langa tine si nu iti dai seama. Ai fost trei ani cu ea, acum mai suferi inca un an si poate in acest timp cunosteai alta fata care sa te aprecieze si sa o iubesti chiar mai mult.
Daca vrei poti sa incerc s-o faci geloasa, de multe ori persoanele ce simt asta isi dau seama cat de mult iubesc. " NU pretuiesti un lucru pana nu-l pierzi". Poate incercand s-o faci gealoasa te indragostesti de acea fata
BAFTA CU DRAGOSTEA!
Ea in tot acest timp este intr-o relatie cu alt cineva, dar nu inteleg de ce nu a fost alaturi de ea in acele momente. chiar nu imi pot da seama. eu unul am piciorul rupt de 6 luni abia de 2 am inceput sa calc in el si tot am fost, imi pare sincer tare rau ca nu am putut ajunge la inmormantare. sa stau de vb cu ea nu cred ca pot sta de pentru ca nu mai are acel numar de telefon, daca as sta sa o pazesc pe strada cand pleaca la magazin nu cred ca este o solutie foarte buna cred apoi va spune poate ca o urmaresc
"poate ca o urmaresc " cam da. "iar cand m-a vazut a inceput sa planga." poate ii pare rau ca te-a lasat sa pelci de langa ea. Eu cred ac trebuie sa vorbesti cu ea, s-o rogi sa va impacati, dar nu exagera, ca apoi sa creada ca de fapt esti obsedat de ea si nu o iubesti.