| HardcoreCountry a întrebat:

Draga TPU, astazi m-am certat cu mama la telefon, ea fiind la lucru, dintr-o problema banala fiindca nu gaseam ceva si urma sa iau o nota proasta maine la scoala, iar ea mi-a spus ca nu-i pasa de mine. Nu a spus-o la nervi, fiindca a mai spus-o pana acum dar chiar nu pot sa nu ma gandesc la asta! Imi vine sa plec cat vad cu ochii si daca nu as sta cu soramea astazi jur ca as pleca. Nu stiu ce sa fac, credeti-ma.
Niste sfaturi din partea voastra m-ar ajuta mult asa cum mereu o fac. Va multumesc mult.

6 răspunsuri:
| biank98 a răspuns:

Incearca sa te calmezi, da-ti seama ce ai gresit si vorbeste deschis cu mama ta, succes

| Lora a răspuns:

Ar trebui sa purtati o discutie cand se intoarce de la lucru sa-i ceri cont pentru ceea ce sustine, si sa-i aduci la cunostinta ca nu e tocmai placut sa auzi din gura propriei mame asemenea cuvinte.Bafta si spor la discutie!

| Nicoleta a răspuns:

Intreaba-o de ce a spus asta.
E posibil sa se fi referit la altceva, sau sa nu fie neaparat adevarat ce a zis.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Neplacuta situatie, dar nu e cazul sa pleci de acasa.Mama ta este probabil stresata din cauza locului de munca, a salariului mic si a multor alte griji. Daca ai pleca de acasa, ti-ai face tie in primul rand un mare rau si apoi familiei tale. Incearca sa o intelegi pe mama ta. In momente de nervozitate si stres, suntem in stare sa spunem sau sa facem orice, chiar si o nebunie. Si tu esti pe cale sa faci una, iata, sa pleci de acasa... E o nebunie! Nu face asta! Mult noroc!

| Linda a răspuns:

La fel cum parintii trebuie sa-si iubeasca copiii, si copiii trebuie sa-si iubeasca parintii. Tu iubeste-o, fa-ti partea ta, lasa restul in grija lui Dumnezeu.

| CactusFlower a răspuns:

Am trecut si eu prin asta. M-am certat cu mama mai mult decat tine, si imi venea si mie sa plec...
Gandeste-te, ea e mama ta, nu e o femeie oarecare.Cu ce ti-ar fi bine daca ai fugi? O sa se rada toti de tine, de ai tai, sau mai ales, o sa-i faci sa le fie rusine sa mai iasa din casa, doar pentru ca tu ai plecat, iar lumea va considera ca nu ti-au dat o educatie corespunzatoare sau ceva chestii de acest gen.Sa stii, ei se straduiesc foarte mult pentru tine.Nu ai sa intelegi acest lucru pana nu ai sa fi si tu, la randul tau, mama.
Daca vrei sa stii exact cam cum ar fi pentru ei plecarea ta, pune-te in locul lor.Imagineaza-ti ca ai un copil, primul copil, si ti-e cel mai drag de pe lume.Cum ai reactiona daca intr-o zi vei sti ca nu e acasa, ca a fugit? Nu cred ca ti-ar fi bine.Asa si in cazul lor.
Mama ta s-a certat cu tine, poate nu din cauza ta, ci din cauza stresului acumulat la locul de munca.Sa nu crezi ca ea nu are probleme deloc, fiindca are foarte multe.Astfel de suparari dispar repede, asa ca trece-le cu vederea.Si ramai acasa, niciunde nu-i mai bine ca acolo. Sper ca ti-am fost de ajutor.Multa bafta si numai bine!