Alege in functie de cine crezi ca o sa te ingrijeasca mai bine, nu conteaza parerea noastra. Numai bine!
Nu te supara pe mine ca iti spun dar, parintii tai sunt foarte neglijenti daca te lasa sa alegi intre ei.
Nu cred ca pe tine ar trebui sa te preocupe niste bani de transport. Si nu ar trebui sa se 'tina' nimeni de tine. Eu una locuiesc in Constanta si chiar daca nu ai locui cu mama ta tot ar trebui sa inveti bine.
Cum adica tatal tau este 'mai slab' si ce intelegi tu prin a se 'tine' cineva de tine? Sincer imi pare rau ca ai ajuns intr-o astfel de situatie.
Pai eu zic sa stai cu mami tau...adica o mama te ingrijeste mult mai bine si dupa cum spui tu probabil tati tau nu prea are timp de tine, dar daca stai cu mama ta cred ca vei avea parte de atentie si ingrijire buna, cat despre banii de transport cred ca nu ar trebui sa iti faci griji, se va descurca dansa
sper ca te-am ajutat si imi pare rau pentru situatia ta :*:*
Poi eu zic sa vezi tu care ar fi mai bun! De obicei, tatii te lasa sa mergi si in baruri! Dar mama ta--e finta unica! Eu zic sa nu te muti cu nimeni! In toamna stai cu cineva, in iarna iar cu altcineva, tot asa...Nu ar fi ok?
am 14 ani si nu am inca ganduri sa ma duc in bar
Ma rog...a fost un exemplu :d
Hai sa-ti zic avantajele si dezavantaleje si atunci sigur vei stii ce sa faci :
Mami : sat, nimic de facut, cred ca ai si tu 14-15 ani, trebuie sa te duci la liceu, pana mea e alta treaba, ce faci?! Stai cu taranii aia?! Mami e ca mami nu se compara cu nimic in lume dar poti sa o vizitezi.
Tata : Oraaaasss, Constantaa, litoral dude! E bun cu tine va intelegeti de minune, liceu bun, scoala buna, ceva de care poti sa te legi.
Deci vezi singura eu mai mult de atat nu am ce sa-ti explic. Inca o data iti repet : Pe mamii poti sa o visitezi oricand si la orice ora.
Da sigur..crezi ca daca esti la scoala in oras esti Nostradamus? ia cu liceul este partial adevarata,iar cu litoralul? mare chestie,mai bine te duci la bulgari,eu stau in Constanta si nu sunt chiar atat de atras de litoral... oricum nu mi se pare prea dragut, taranii? de fapt nu exista taraniide obicei 'taranii', sunt foarte foarte educatii, cu mici exceptii, iar noi romanii ne luam dupa acele exceptii, si credem ca un taran are comportamentul in sensul ce rau. oricum in oras sunt MULT mai multi taranii in sensul cel rau...nu e asa daca mami sta in alt oras? la sute de km distanta?
Ba, ai si tu drepatatea ta! Am fost superficiala la comentariu. Sincer da, sunt exceptii : aia care sunt educati! Prin "sunt mai multi tarani in oras " astia sunt cocalarii sa inteleg?! Si nu privesc cuvantul taran sau si taranul in sine ca pe ceva rau Deci scuze.:s
Nu prea stiu ca daca raman cu tata am acces la scoli etc. dar nu prea ma ingrijeste doar cate o data.
daca raman cu mama e greu cu scoala etc. dar ma ingrijeste f bine si trebuie sa dau bani pe transport o gramada
nu stiu ce sa fac
Daca raman cu tata am acces la scoli licee etc dar nu prea ma ingrijeste doar cate o data.
daca raman cu mama am f greu acces la o scoala buna dar ma ingrijeste f bine
nu stiu ce sa fac era mai bine cand erau impreuna:'(
F amuzant pentru unu ca tine tu macar ai parinti impreuna-si nu-mi dau seama cata prostime au uni in cap ( nu de tine vb
)
Mersi de toate sfaturile si am ales cu cine voi ramane binenteles ca cu tata dar mama ma va suna la orice ora chiar dei 12 noate:'( si vada ce fac ( mamele )