Nu sunt nicidecum de acord cu despartirea. Dar..., si aici e un mare "dar", trebuie sa te gindesti bine, nu e doar viata ta in joc, ci si a copilului. El ti-a facut viata un iad. Vrei sa o faca si pe a copilului? Crezi ca cu copilul se va purta altfel? Daca el da dovada de lipsa de caracter si de bun-simt, asa e cu toti, nu numai cu tine, si asa va fi cu copilul. Si nu cred ca vei dori sa se poarte cu copilul asa cum s-a purtat cu tine. Atunci iadul tau va fi mult mai mare. In acest caz, desi, cum am zis la inceput, eu sunt impotriva despartirilor in familie, consider ca e mai bien sa stai singurica si sa iti cresti copilul. Ai tai sunt sigur ca te vor sustine. Iti va fi greu, dar mai bine asa decat cu un asemenea om cum e sotul tau linga tine.
Tatal meu avea o vorba, si cit de adevarata era! : inainte de casatorie omul e bien sa deschida ochii, ca mai apoi sa ii inchida. Trebuia sa ii deschizi bine inainte de a face pasul, ca sa il cunosti dinainte asa cum e, dar, asta e, acum s-a intimplat, mergi inainte, dar ai grija de tine, caci e si viata copilului in joc.
In clasa întâi am învățat despre punct. Poate virgula e ceva mai complicata, dar punctul e simplu. E un punct, atât. Un amarat de punct. Nu trebuie nici sa miști pixul pe hârtie, pur si simplu il așezi acolo si iese un punct.
Daca nu ești in stare sa pui un banal punct, cum îți imaginezi ca vei creste si educa un copil? Nu știu ce faci cu asta, ca acum e cam târziu, dar te rog asigurate ca nu va mai veni unul in viitor.
Cum va fi viața ta în viitor cu un asemenea om?
Ea va continua la fel ca până acum. Pe acesta nu îl schimbi. Nu văd motiv să te sacrifici pentr el.
Divorțul te scapă de așa belea.
De ce mai ti de relatia asta? Pentru copil? Da tu crezi ca copilul ala are un exemplu in tatal lui? Crezi ca ala e un om ce merita sa fie tata?
El cauta o sluga, ai tai probabil aveau cat de cat avere si s-a gandit ca se lipeste de tine sa pape si el ceva si sa nu traga in jug dar se pare ca parinti tai nu au fost asa de prosti, iar cand el a vazut ca trebuie sa munceasca s-a umflat pielea pe el si si-a dat arama pe fata.
Daca tot ai pastrat copilul si te-ai chinuit sa ti sarcina ai grija de tine si de copil.Nu ii mai da lui sansa sa iti spuna ca sta cu tine din mila si lasa-l naibi de animal. Vorbeste cu avocatu si baga divort, stoarcel lunar de 900 de lire ca aia il freaca pe el mai tare si vezi de viata ta ca o sa gasesti pe cineva potrivit pentru tine in timp. Vorbeste cu ai tai daca te pot ajuta pana te pui pe picioare si gata targu, ramana cu Anglia lui si cu cine la suporta.
E foarte trist ceea ce ai povestit.
Ar trebui să îl lași, nu merită să îți strici viitorul tău și al copilului cu un asemenea nemernic.
Ești tânără, poți să îți crești copilul, nu trebuie să depinzi de cineva care și-a bătut joc de tine.
Nu am reusit sa citesc totul, decat printre randuri.Nu sunt o "mamica", sunt baiat, 22 ani,sfatul meu e sa il lasi, nu merita.O familie e un pas important in viata ta si daca persoana cu care vrei sa o construiesti nu este pe aceeasi lungime de unda, e mai bine sa parasesti persoana, decat sa traiesti lucruri mai nasoale.E doar un sfat, iti urez succes!
Lasa-l l naibii acum, ca deja ti-a distrus viata.
Sa-l infieze parintii tai daca le place de el.
Nu este interesat de tine sau de copil.
Sau daca este, o face 5 minute pe zi, apoi uita.
Si tie iti place sa te vaiti, si nu esti in stare sa gandesti cu capul tau.
foarte trista poveste. Da da-l dracu daca face asa. Copilul ala are nevoie sa creasca intr-un mediu frumos. Nu cu un tata care isi bate nevasta, o injura. o trimite la munca si ii ia banii. Esti tu fraiera ca ai stat cu el. Lasa-l in pace ca ai familia aproape. te ajuta si ei, iti gasesti pe altcineva. Nu merita copilul ala un tata ca el. Mai bine lipsa.
Mi se pare ireal să mai stai cu el după ce te-a umilit în ultimul hal.
Din moment ce te-a bătut, trebuia să-l părăsești direct. Nu există motiv pentru care să te bată. E frustrat omul.
Te mai și jignește în ultimul hal, nu e normal.
Cea mai bună soluție ar fi să îl părăsești, părerea mea.