| doctoru_5476 a întrebat:

Dragi prietenii pentru cei care nu au inteles, eu i-am ajutat in relatia lor aceptind relatia dar fara sa se mute la iel eu nu stiu daca uit si voi ierta amenintarile de santaj precum ca daca ma duc la politie va reclama ca m-am dat la ia binenteles ca eu nu am stat si am anuntat ca nu mai ie la domicilul meu si ie la domicilul lui neputind sa fiu raspunzator de ia, nu ma deranja ca statea la iel o perioada stiam ca vom uita, dar ca m-am dat la ia mi-e greu si nu stiu daca voi putea sa uit

Răspuns Câştigător
| Arthur a răspuns:

Normal doctore, dacă e minoră trebuie să anunţi autorităţile pentru că altfel, pentru trăsnăile ei, tot domnia ta vei avea de suferit. În general pentru trăsnăile minorilor ( amenzi, pagube materiale ) plătesc părinţii.
Toată problema este să nu cumva să-i faci vreun act pe proprietate, acum este şi influenţabilă, pentru că rişti să ajungi pe drumuri. Dacă vrei să-i laşi acea moştenire şi vreodată o să vrei să-i faci actele necesare, să nu te pună păcatul să o împuterniceşti atâta timp cât vezi că nu e cu capul pe umeri. Cel mai bine în acest sens te poate îndruma un avocat. Şi încă ceva, gândeştete că ( nu-ţi doresc asta ) pici la pat şi nu te poţi deplasa. În acest caz mai ai un atu pe care să-l foloseşti pentru a găsi pe cineva să aibă grijă de tine în momente dificile.
Mult succes!

2 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Ai scris ceva? Ca nu inteleg nimic? Fii mai clar.