Trebuie sa inteleaga ca daca nu se schimba, te pierde, e simplu.Fii ferma, si nu il ameninta, il anunti frumos o data, a doua oara ii atragi atentia ca are doua bile negre, si la a 3a a plecat. Iar daca distruge, suni 112, e Romania nu somalia, totusi.
Fugi cât mai poți. Lasă-l cu casa lui cu tot; liniștea și siguranța ta și a copilului sunt mai presus de bunurile materiale!
Baga Naltrexona in bautura, posibil sa anuleze efectul alcoolului, asta se da pentru alcoolici la spitalul obregia la sectia de alcoolici, o pastila de 50 de mg, daca se dizolva, e perfect, baga-i in sticle cumva, nu se intampla nimic.
Nu mai stiu cate pastile sa luau pe zi.
Ce sa-l ajuti, sa-l dai dracu, ca asta leac nu are.
Doar ca trebuie reteta pentru asta de la un medic. Nu isi va da seama ca ai bagat.
Ca daca te lasi pe mana legii, mori cu zile, da divort, asta poti face, cheama politia cand face scandal, au voie sa intre si in casa fortat politistii, pe unu l-a scos afara chit ca era casa lui.
Dar voi nu faceti nimic, il lasati sa faca ce vrea.
Filmeaza pe ascuns ce face, du-te la politie cu asta, intereseaza-te, poate primi ordin de restrictie.
Metode sunt, doar sa vreti. Intreaba macar sa vedem daca sunt solutii.
Ii dai frumos papucii, reclamatie la politie pentru violenta, ordin de restrictie si iti vezi de viata ta si a copilului tau
Sfatul meu? Pleca si nu te uita inapoi, betivii nu se mai fac bine decat 1 dintr-o mie. Oricum in timp tot ai ci ajungi, doar ca o sa pierzi ani din viata ta si nu merita.
Un om matur ar proceda asa: vorbesti cu el cand este treaz si ii spui ca vrei sa va despartiti. Divortul este singura solutie rationala si normala.
Nu suporta acest calvar,
NU recurge la alte optiuni precum iertarea sau sa te complaci in asa situatie.
Ofera-i macar copilului tau o viata mai buna, daca tu nu ai avut parte de una...
Duceți l la dezalcolizare.Eu nu as sta cu un asa specimen având în vedere că există si un copil.iar mama dvs nu merita aceste tratamente.Anuntati poliția si protejativa mamă și copilul.va va ajuta si protectia copilului.Va amenința că vede ca va e frica de el.Luati masuri!