anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Dragi utilizatori, am o mare problema.Am 13 ani si sunt din Bucuresti.Problema e ca nu prea ma inteleg bine cu mama... Adica sunt chestii pe care ea nu le stie despre mine. Si nu prea am curaj/incredere sa fiu deschisa cu ea, pentru ca aproape de fiecare data cand incerc sa comunic imi raspunde rautacios:"Esti prea plangacioasa!" sau "N-am ce sa-ti fac! Nu-mi mai zice mie toate tampeniile!" iar asta mi-a cam taiat din curajul de a vorbi cu ea... A mai fost cineva dintre voi in situatia mea? Cat mai multe sfaturi va rog! DAU FUNDITA

Răspuns Câştigător
| SexyGirlSweet1998 a răspuns:

Buna,sunt aici sa te ajut.Imi pare rau ca mama ta se comporta asa cu tine.Pai in primul rand explica-i ca ea pentru tine e cea mai buna prietena si simti nevoia sa-i zici totul,sa-i ceri sfaturi. Spune-i cat de mult ai nevoie de ajutorul sau. Daca nu-ntelege si se comporta la fel povesteste-i intamplarile tale unei cele mai bune prietene, daca ai(sa fie de incredere) Poti vorbii si cu alti membrii ai familiei:tata, bunica, matusa happy Mult succes, sper ca am fost de ajutor. Funda te rog? puppy dog eyes

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Iti sugerez sa nu ii spui decat daca e ceva important, pentru ca da si pentru ea e frustrant sa ii spui lucruri de genul ca ai calcat intr-o guma la scoala.
Daca mama ta era altfel si situatia era alta, dar incazul asta de parinte nepasator nu ai ce sa faci, nu ii poti modela caracterul.

| perladunarii a răspuns:

Buna, esti adolescenta si e normal, dar cu parintii e bine sa fii deschisa! Orice simti si nu stii sa explici cerei parerea, pentru ca altcineva mai sincer decat o mama nu cred ca vei intalni!

| LoveMeForMe a răspuns:

Eu una nu as mai vorbi nimic cu ea. Mai bine vorbesc cu pereti.