anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Dragii mei prieteni de pe TPU, am o mică-mare problemă, nu ştiu ce se întamplă cu mine, de ceva timp (acum 3-4 ani) am fost îndrăgostit pentru prima oară... nu pot uita deloc de EA. Am vrut să fiu cea mai bună persoană pe care a întâlnit-o, făceam tot ce îmi sta în putinţă să o fac să zâmbească, când o vedeam zâmbind uitam de toate grijile. Era o persoană calculată, foarte de treabă, sensibilă, delicată, acum s-a schimbat radical, a dat într-o stare de "tipă cu fiţe".

Nici prieteni nu prea mai am, sunt trist în fiecare zi, când mă întreabă "De ce nu vreau să am o prietenă? Că doar Iaşi-ul e plin de fete drăguţe", e din cauză ca am ochii deschişi doar pentru ea, chiar ţin la ea... chiar după atâţia ani. Am încercat să o uit, nu pot, chiar mă gândeam ieri, fiindcă a fost ziua în care am împlinit 20 de ani, trebuie să schimb ceva, şi nu pot, iau chitara în braţe şi cânt ca un fraier, gândindu-mă la ea. De ce mă chinuie amintirea ei atât de tare, deşi totuşi ea a fost cea care a greşit?

Dacă aveţi sfaturi sau să-mi împărtaşiţi unele chestii, vă astept comentariul.

O seară plăcută dragi prieteni,

Crin,

Răspuns Câştigător
| KrEaThYvE a răspuns:

Buna
1/incearca sa iei legatura cu ea si sa vorbiti, sa o intrebi de ce s-a schimbat de ce a devenit asa etc, daca nu mai exista sanse treci la alte fete
2/ am o intrebare : ce tip sensibil (presupun) care are ochi numai pentru o fata si mai si canta la chitara, nu si-ar dori fetele?
3/ iesi prin oras, prin cluburi, petrece timp cu prieteni, asa s-ar putea sa uiti
4/ cel mai bun sfat al meu e sa vorbesti cu un psiholog... nu e mare chestie, faci cateva sedinte
psihologi stiu ce gandesti, ei se confrunta zilnic cu diferite cazuri de genul asta
sper sa te ajute, funda?

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Motivul pentru care nu poti s-o uiti :prima dragoste nu se uita niciodata
Daca spui ca s-a schimbat vorbeste cu ea.
Totusi lasa-i pe aia care te inrtaba de ce nu vrei sa ai prietene. Intr-a 5a si a 6a eram singura fata din clasa care nu avea prieten si la fel ca pe tine,ma intrebau de ce nu am (oricum era alta treaba la mine).Mai da-i in colo pe aia,sunt genul care daca nu merge cu o fata trec la urmatoarea, ca niste roboti
Si totusi, carei fete nu i-ar placea sa aiba un prieten care sa cante la chitara? Zic eu, asta e un avantaj

Eh, am spus multe si de geaba
Dar oricum bafta

| Sadop a răspuns:

Inca tii la ea. Incearca sa vorbesti cu ea, poate rezolvi ceva. Dar totusi ai o varsta, nu poti trai toata viata cu gandul la o fata. Incearca sa iesi mai mult, prin cluburi, cu prietenii si asa vei gasi o alta fata care te va face mai fericit.
Viata nu se rezuma doar la ea. E normal sa nu o uiti, e prima dragoste, dar cu timpul va ramane doar un sentiment de admiratie fata de ea.
Bafta!

| hunterpainting a răspuns:

Am eu un fat, iesi cu fete.
Multe.
Daca nu merge cu una, treci la urmatoarea si tot asa pana o gasesti pe cea potrivita.

| KrEaThYvE a răspuns:

Te-a ajutat? sti ce sa faci in continuare?

| MeGustaTeGusta a răspuns:

Si eu sunt din Iasi happy