Buna
1/incearca sa iei legatura cu ea si sa vorbiti, sa o intrebi de ce s-a schimbat de ce a devenit asa etc, daca nu mai exista sanse treci la alte fete
2/ am o intrebare : ce tip sensibil (presupun) care are ochi numai pentru o fata si mai si canta la chitara, nu si-ar dori fetele?
3/ iesi prin oras, prin cluburi, petrece timp cu prieteni, asa s-ar putea sa uiti
4/ cel mai bun sfat al meu e sa vorbesti cu un psiholog... nu e mare chestie, faci cateva sedinte
psihologi stiu ce gandesti, ei se confrunta zilnic cu diferite cazuri de genul asta
sper sa te ajute, funda?
Motivul pentru care nu poti s-o uiti :prima dragoste nu se uita niciodata
Daca spui ca s-a schimbat vorbeste cu ea.
Totusi lasa-i pe aia care te inrtaba de ce nu vrei sa ai prietene. Intr-a 5a si a 6a eram singura fata din clasa care nu avea prieten si la fel ca pe tine,ma intrebau de ce nu am (oricum era alta treaba la mine).Mai da-i in colo pe aia,sunt genul care daca nu merge cu o fata trec la urmatoarea, ca niste roboti
Si totusi, carei fete nu i-ar placea sa aiba un prieten care sa cante la chitara? Zic eu, asta e un avantaj
Eh, am spus multe si de geaba
Dar oricum bafta
Inca tii la ea. Incearca sa vorbesti cu ea, poate rezolvi ceva. Dar totusi ai o varsta, nu poti trai toata viata cu gandul la o fata. Incearca sa iesi mai mult, prin cluburi, cu prietenii si asa vei gasi o alta fata care te va face mai fericit.
Viata nu se rezuma doar la ea. E normal sa nu o uiti, e prima dragoste, dar cu timpul va ramane doar un sentiment de admiratie fata de ea.
Bafta!
Am eu un fat, iesi cu fete.
Multe.
Daca nu merge cu una, treci la urmatoarea si tot asa pana o gasesti pe cea potrivita.